RAJKOVIĆ SAMOKRITIČAN: Labavo, labavo! Golman Srbije govorio o odluci da KRENE U NAPAD! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Recept za Dansku je jasan!

RAJKOVIĆ SAMOKRITIČAN: Labavo, labavo! Golman Srbije govorio o odluci da KRENE U NAPAD! (VIDEO)

Foto: Republika

Foto: Republika

 

Predrag Rajković, golman reprezentacije Srbije, govorio je za medije nakon remija sa Slovenijom u drugom kolu C grupe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj - 1:1.

Srpski čuvar mreže bio je samokritičan prema sebi i čitavom timu zbog pristupa u prvom poluvremenu utakmice na Alijanc Areni u Minhenu.

- Pomešana su osećanja. Uzeli smo bod i mislim da će nam on značiti za dalje. Utakmica je ila dobra. Mi smo pokazali karakter i borili se, postigli gol u 95. minutu, mada mislim da smo zaslužili da ga postignemo i ranije. Treba da se okrenemo sledećoj utakmici, znamo šta nam je činiti - pobeda i ništa drugo - rekao je Rajković, pa dodao:

- Znate i sami da uvek idemo težim putem, nije prvi put. Hteli smo da pobedimo, ali to je fudbal. Slovenci pokazali dobru igru. 

U nekoliko navrata je golman Majorke emotivno reagovao.

- To je adrenalin, hteo sam da probudim saigrače, ništa lično. 

Recept za Dansku je jasan.

- Moramo bolje, moramo da damo više golova od njih. Prosto! Treba da igramo čvršće, a ne da uđemo uplašeno, nego agresivno od starta. Ako želimo dalje - moramo da pobedimo, a ne bijemo glavu i kalkulišemo. Odradiš svoj posao i miran si. Ne smemo da budemo labavi kao protiv Engleza i Slovenaca.

Govorio je i o odluci da napusti svoj gol i krene u napad.

- Mahao sam, mahao, ali me niko s klupe nije video, pa sam donekle na svoju ruku otišao u protivnički šesnaesterac. Nadam se da mi selektor neće zameriti. Dika Stojanović mi je reekao da sam povukao trojicu ka sebi, pa je Luka Jović ostao sam - zaključio je Rajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading