DA LI ONI ZNAJU NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO? NOVAK NEĆE IGRATI VIMBLDON? Sve sluti na najgore

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

27.06.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se igra odlučujući meč.

DA LI ONI ZNAJU NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO? NOVAK NEĆE IGRATI VIMBLDON? Sve sluti na najgore

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković, poznati srpski teniser, trebalo bi da održi trening sa Janikom Sinerom od 14 časova, kako bi se pripremio za nastup na Vimbldonu. Ovo je važan korak koji će mu pomoći da odluči da li će sigurno učestvovati na ovom prestižnom teniskom turniru. Iako se vraća iz operacije kolena, Đoković trenutno odlično trenira i nalazi se u ritmu, što su pozitivni signali za njegov povratak na teren.

U međuvremenu, kladionice su reagovale na ove okolnosti i povećale kvotu na eventualno osvajanje trofeja od strane Novaka Đokovića. Iako je Đoković i dalje treći favorit za osvajanje Vimbldona, koeficijent na njega je porastao sa 5 na 5.5. Prvi favorit je postao Janik Siner, sa kvotom 2.75, dok je Karlos Alkaraz na drugom mestu sa koeficijentom 3.25.

Pored Đokovića, Sinera i Alkaraza, nijedan teniser nije na kvoti manjoj od dvocifrene. Aleksandar Zverev se nalazi na četvrtom mestu sa kvotama koje se kreću od 15 do 21, u zavisnosti od kladionice. Tu su i Hubert Hurkač, Danil Medvedev, kao i iznenađujuće prisustvo Džeka Drejpera među 10 prvih favorita. Kada je reč o tvrdoj podlozi, visoki igrači sa dobrim servisom dobijaju dodatnu prednost, što može biti ključno na Vimbldonu.

Novak Đoković, kao višestruki osvajač Vimbldona, i dalje predstavlja ozbiljnog takmičara iako su kladionice povećale kvotu na njegovu pobedu. S obzirom na njegovu istoriju i kvalitet igre, otpisivanje Đokovića kao potencijalnog pobednika Vimbldona moglo bi biti nezahvalno.

Dakle, Novak Đoković se priprema za trening sa Janikom Sinerom kako bi odlučio o svom učešću na Vimbldonu, dok su kladionice reagovale na ove okolnosti povećavajući kvotu na njegovu pobedu. S obzirom na širinu konkurencije i promenljive koeficijente, Vimbldon definitivno obećava uzbuđenje i neizvesnost u teniskom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading