ŠOK! Bivši reprezentativac Srbije podneo OSTAVKU!

Autor:

Sport

27.06.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenada je napustio visoku funkciju.

ŠOK! Bivši reprezentativac Srbije podneo OSTAVKU!

Foto: Starsport

Na petoj sednici Skupštine Grada Šapca razmatrano je čak 17 tačaka dnevnog reda, a među najznačajnijim odlukama bile su usvajanje završnog računa budžeta Grada za prethodnu godinu i izglasavanje više kadrovskih promena.

Jedna od glavnih tema sednice bila je ostavka zamenika gradonačelnika Milana Mačvana. Reč je o bivšem košarkaškom reprezentativcu Srbije i nekadašnjem igraču Partizana čija je karijera završena pre četiri godine, podneo je ostavku iz "privatnih razloga".

Interesantno je da Mačvan nije prisustvovao sednici Skupštine, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Njegova ostavka dolazi nakon kratkog perioda obavljanja funkcije, te je ova promena izazvala izvesnu pažnju u javnosti.

Republika

Foto: Srpski telegraf

 

Milan Mačvan, koji je karijeru završio sa samo 31 godinom, ostavio je značajan trag u svetu sporta. Sa reprezentacijom Srbije, proslavljeni as je osvojio srebrne medalje na Olimpijskim igrama 2016. godine, kao i na Evropskim prvenstvima 2009. i 2017. Ovi sportski uspesi dodatno su istakli Mačvana kao jednog od priznatijih sportista u Srbiji.

Ostale odluke i teme koje su razmatrane na ovoj sednici Skupštine Grada Šapca nisu bile manje važne, ali je Mačvanova ostavka definitivno privukla pažnju javnosti. S obzirom na njegovu sportsku karijeru i skorašnju ulogu u lokalnoj politici, Milanova ostavka izazvala je interesovanje kako sportske, tako i političke javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading