VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SRBE! Evo gde je tačno okupljanje sutra u Minhenu!

Autor:

Sport

19.06.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija pred izuzetno bitnim izazovom.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA SRBE! Evo gde je tačno okupljanje sutra u Minhenu!

Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Fudbalaska reprezentacija Srbije u premijernom meču ovogodišnjeg Evropskog prvenstva poražena j od selekcije Engleske minimalnim rezultatom 0:1, tako da će se kroz naredna dva meča boriti za željeni plasman u nokaut fazu takmičenja, osminu finala.

Sa velikim nestrpljenjem se iščekuje četvrtak 20. jun kada će "orlovi" sa početkom od 15 časova na velelepnom stadionu u Minhenu odmeriti snagu sa selekcijom Slovenije koja nakon prve takmičarske runde na svom kontu ima jdan bod, s obzirom da su remizirali sa Dancima rezultatom 1:1.

Izabranici Dragana Stojkovića će imati ogromnu podršku na meču protiv Slovenije.Kako je naš Portal došao do saznjanja očekuje se da će više od 20.000 navijača doputovati u Minhen kako bi pružili podršku našim fudbalerima. Ova podrška bi mogla da bude ključna za atmosferu na stadionu "Alijanc arena" i da dodatno motiviše naše igrače da ostvare povoljan rezultat.

Okupljanje navijača zakazano je za deset sati u četvrtak na "Marjanplacu". Očekuje se da će ovo biti prilika za zajedničko okupljanje i podizanje atmosfere pred utakmicu. Nakon okupljanja, planiran je korteo ka "Alijanc areni", koji će krenuti tačno u podne. Takođe, za one koji nemaju karte obezbeđen je direktan TV prenos. Svi sa velikim nestrpljenjem iščekujemo sutrašnji dan i okršaj sa Slovencima.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading