NAPADAČ SLOVENIJE ZAPRETIO SRBIJU: Evo šta je poručio Andraž Šporar!

Autor:

Sport

17.06.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenci mogu svima da pomrse konce.

NAPADAČ SLOVENIJE ZAPRETIO SRBIJU: Evo šta je poručio Andraž Šporar!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacije Danske i Slovenije odmerile su snage u prvom kolu gupe D na Evropskom prvenstvu od 18.00 časova. Danci i Slovenci su remizirali rezultatom 1:1, a ovaj ishod raduje selekciju Srbije. Strelac za Skandinavce bio je Kristijan Eriksen u 18. minutu, dok je za Sloveniju pogodio Erik Janža u 77. minutu.

Napadač Slovenije, Andraž Šporar, izrazio je zadovoljstvo remijem protiv Danske, ističući da je važno što su pokazali da mogu da se nose sa jakim protivnicima. 

- Sve mi je išlo dobro, osim onog najvažnijeg – nisam dao gol. Ok, najvažnije je da smo, pogotovo u drugom poluvremenu, pokazali da možemo da igramo kao tim i protiv tako jakog protivnika. Iskreno, Danska je veoma kvalitetna ekipa puna sjajnih fudbalera. Niko od nas nije došao na Evropsko prvenstvo samo da bi učestvovao. Želimo da skupljamo bodove i prođemo grupu. Uradićemo sve što je do nas da osvojimo tri poena protiv Srbije. Remi sa Danskom je bio pošten rezultat, ako znamo kako nas je Jan Oblak spasao u završnici - poručio je Šporar.

Slovenački tim je pokazao napadački pristup u utakmici protiv Danske, a Šporar je naglasio da se ekipa oseća samouvereno nakon remija.

- Tako je. Imamo veoma dobre igrače. Na Evropskom prvenstvu smo se našli posle mnogo godina i svima nama je to nešto novo. Ne plašimo se. Možda u prvom delu utakmice samo nismo bili mi, onakvi kakvi smo želeli da budemo. Vremenom smo se podigli, posebno posle gola. Mogli ste da vidite da imamo kvalitet. Ujedinjeni možemo sve - istakao je napadač Slovenije.

Šporar je pohvalio svog saigrača iz reprezentacije, napadača Lajpciga, Benjamina Šeška.

- Igramo u poslednje vreme često zajedno. Benjamin je već postao fudbalska zvezda, u budućnosti će samo da bude još veća. Srećan sam zbog njega i ponosan. Ima još mnogo toga da nauči i da popravi, ali ako nastavi da radi ovako stići će do samog vrha - jasan je Andraž Šporar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading