PIKSI OSTAJE BEZ GOLMANA: Čuvar mreže ''orlova'' vraća se u Srbiju!

Autor:

Sport

18.06.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opravdani razlozi.

PIKSI OSTAJE BEZ GOLMANA: Čuvar mreže ''orlova'' vraća se u Srbiju!

Foto: www.profimedia.rs

Atmosfera u fudbalskoj reprezentaciji Srbije pred meč sa Slovenijom je fantastična. "Orlovi" se spremaju za meč drugog kola Evropskog prvenstva protiv selekcije Slovenije, koji se igra u četvrtak od 15.00 u Minhenu. Nakon početnog poraza od Slovenije, ekipa ima priliku da ostvari prvi trijumf na turniru, a prema rečima stručnog štaba i igrača, atmosfera u timu je izuzetno pozitivna i motivišuća za postizanje uspeha.

Đorđe Petrović nedavno je postao otac devojčice Dorotee, što je izazvalo oduševljenje među njegovim saigračima i selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Ovaj događaj je rezultirao posebnim gestom podrške i zajedništva među fudbalerima.

- Hvala svima, drago mi je što sam ovde sa vama, voleo bih, naravno,  da sam sa njima, ali Mister mi je dozvolio da skoknem posle meča sa Slovenijom i vidim ih. Hvala vam, čast je i zadovoljstvo biti ovde, ajmo da ostvarimo željeni rezultat - istakao je Petrović.

Foto: Starsport

Đorđe Petrović

U dogovoru sa najiskusnijim igračima Dušanom Tadićem i Aleksandrom Mitrovićem, selektor Piksi je organizovao divno iznenađenje za Đorđa Petrovića. Nakon meča sa Slovenijom, reprezentativci su priredili špalir za Đorđa i iscepali mu majicu, po tradicionalnom običaju, kako bi proslavili dolazak njegove ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading