ENGLESKI MEDIJI U ŠOKU: Favorit za titulu se sat vremena grčevito branio - Belingem je jedina svetla tačka Ostrvljana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2024

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belingem spasao "glavnog favorita" za titulu.

ENGLESKI MEDIJI U ŠOKU: Favorit za titulu se sat vremena grčevito branio - Belingem je jedina svetla tačka Ostrvljana!

Foto: www.profimedia.rs

Evropsko prvenstvo je počelo porazom za Srbiju, ali dobra igra naših fudbalera protiv Engleske izazvala je zadovoljstvo javnosti. Iako su "Gordi Albion" stigao sa epitetom prvog favorita za titulu, "orlovi" su ih naterali da se više od 60 minuta brane na svojoj polovini. Nažalost, nesrećni gol rezultat je niyanesrećnih okolnosti, ali momci su pokazali zube i zaslužili više od poraza.

Nakon meča, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, uputio je poruku podrške fudbalerima, ističući veliku borbu koju su prikazali. Poručio je da će Srbija biti uz njih svim srcem do kraja prvenstva, što je sigurno dodatno podiglo moral reprezentaciji.

Foto: printscreen

Izveštaji britanskih medija sa meča Srbija - Engleska

 

Medijski izveštaji o meču bili su podeljeni, pri čemu su "The Sun" i "Goal" izrazili nezadovoljstvo, dok je "Guardian" bio nešto blaži. "The Sun" je istakao da je poslednji zvižduk sudije sačuvao Englesku, dok je "Goal" pohvalio samo Džuda Belingema. S druge strane, "Guardian" je, iako nije bio preterano zadovoljan igrom Belingema, ipak bio najmanje kritičan.

Republika

Foto: printscreen

Ostrvljani slave Belingema

 

Uprkos porazu, Srbija je pokazala da može da parira favorizovanim ekipama, a reakcije javnosti i medija jasno pokazuju da postoji velika podrška našoj reprezentaciji. Očekuje se da nastave sa istim tempom i pokažu svoj pun potencijal u nastavku takmičenja.

Nakon nesrećnog poraza od Engleza, reprezentaciju Srbije očekuju jš dva meča u grupnoj fazi ovogodišnjeg Evropskog prvenstva. Izabranike selektora Dragana Stojkovića u četvrtak 20. juna sa početkom od 15 časova očekuje duel na minhenskoj "Alijans Areni" protiv Slovenije, a pet dana kasnije, sa početkom od 21 čas i meč sa Dancima, nakon čega će, svi verujemo, "orlovi" proslaviti plasman u narednu fazu takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading