FRANCUZ ŠOKIRAO PLANETU: Mbape polomio nos - evo sa kakvom maskom će nastupiti u nastavku turnira! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.06.2024

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su mu pritekli u pomoć.

FRANCUZ ŠOKIRAO PLANETU: Mbape polomio nos - evo sa kakvom maskom će nastupiti u nastavku turnira! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Francuske slavila je na startu ovogodišnjeg Evropskog prvenstva. Jedan od favorita takmičenja slavio je minimalnim rezultatom 1:0 protiv Austrije, a medicinski tim "Galskih petlova" imao je tokom meča pune ruke posla.

Tokom meča Antoan Grizman je završio krvav nakon užasnog sudara sa reklamnim panoima, a znatno veći problem doživeo je Kilijan Mbape.

On je u finišu susreta doživeo povredu koja će svakako uticati na njegove naredne nastupe na evropskoj fudbalskoj smotri, a nakon meča navijači su iščekivali vesti o stanju povrede sjajnog fudbalera. Na kraju, crne slutnje su se obistinile. Mbape je doživeo prelom nosa i u nastavku šampionata će morati da nastupi sa zaštitnom maskom.

I pored svega što je doživeo, Mbapea humor ne napušta. Naime, tokom večeri Francuz se obratio svojim pratiocima putem društvenih mreža gde je zatražio pomoć od navijača u izboru maske sa kojom će nastupiti na narednim utakmicama.

Navijači su mu "pritekli u pomoć" i čini se da je maska već odabrana.

 

 

Nakon minimalnog trijumfa nad Austrijom (1:0), reprezentaciju Francuske očekuje derbi meč sa Holandijom 21. juna, da bi takmičenje u grupnoj fazi okončali utakmicom sa Poljskom 25. juna.

Kada je reč o današnjem, petom danu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, očekuju nas dva meča grupe F. Sa početkom od 18 časova na teren stadiona u Dortmundu izaćiće selekcije Turske i Gruzije, dok će tri sata kasnije početi meč u Lajpcigu između Portugala i Češke Republike.

Navedenim susretima završava se prva runda grupne faze, a već u sredu 19. juna kreću mečevi 2. kola nakon kojih će mnogo toga biti jasnije kada su u pitanju reprezentacije koje će se naći u osmini finala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krki

18.06.2024 17:28

I sada će kao glavom da postigne gol 🤐🤐🤐