EVRO 2024, DAN 5! Dve stvari su u fokusu: Nastup Kristijana Ronalda i debi Gruzije na Evropskom prvenstvu obeležiće kraj prve takmičarske runde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.06.2024

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji dan prve takmičarske runde je pred nama.

EVRO 2024, DAN 5! Dve stvari su u fokusu: Nastup Kristijana Ronalda i debi Gruzije na Evropskom prvenstvu obeležiće kraj prve takmičarske runde!

Foto: Uefa.com

Sve oči uprte su u Nemačku, gde se održava šampionat Evrope, a prvog kruga takmičenja privodi se kraju. Petog dana takmičenja, u grupi F, na programu su dve uzbudljive utakmice koje će doneti završetak uvodnog kola.

Turska : Gruzija

U večerašnjem prvom meču, Turska će se sastati sa Gruzijom, selekcijom koju mnogi smatraju i najslabijom na takmičenju. Obe ekipe spremne da pruže svoj maksimum kako bi ostvarile pobedu. Očekuje se da će ova utakmica biti ispunjena strašću i borbom za svaki centimetar terena.

Prema očekivanju, po kladionicama reprezentacija Turske je apsolutni favorit u predstojećem meču, dok se Gruziji gotovo ne daju ni minimalne šanse da može stići do senzacije, što bi u ovom slučaju značilo i osvajanje jednog boda.

Meč dve selekcije na programu he od 18 časova na stadionu u Dortmundu.

Portugal : Češka

Tri sata kasnije, na teren će izaći Portugalija i Češka, obe ekipe sa bogatom fudbalskom istorijom i velikim ambicijama. Ova utakmica obećava da će pružiti uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg minuta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Njegov nastup se sa nestrpljnjem očekuje - Kristijano Ronaldo

 

I ovaj meč se sa nestrpljenjeg očekuje, s obzirom da je izvesno ovogodišnje takmičenje i poslednje na kojem učestvuje Kristijano Ronaldo.

Prema kladionicama Portugal je u večerašnjem meču apsolutni favorit, ali će to morati i da pokaže na terenu protiv ekipe koja ima svoj kvalitet i koja može da iznenadi i favorite.

Duel Portugala i Češke igra se na stadionu u Lajpcigu sa početkom od 21 čas.

Svi ljubitelji fudbala moći će da prate ove mečeve u direktnim TV prenosima na kanalima TV Arena sport Premium 1 i RTS-u. Ne propustite priliku da budete deo uzbuđenja koje donosi evropsko prvenstvo.

Nakon uzbudljivih mečeva koji su obeležili prvo kolo šampionata, nestrpljivo se očekuje ishod današnjih utakmica i formiranje tabele grupa, a sve informacija sa ovogodišnjeg Evropskog prvenstva možete saznati na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading