BRAĆA RUMUNI POŽELELI SREĆU SRBIJI NA EVRO! Gledali kako RAZBIJAJU Ukrajinu, pa poručili "orlovima" da urade isto! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma lepo od njih.

BRAĆA RUMUNI POŽELELI SREĆU SRBIJI NA EVRO! Gledali kako RAZBIJAJU Ukrajinu, pa poručili "orlovima" da urade isto! (VIDEO)

Foto: Republika

Reprezentacije Ukrajine i Rumunije odmerile su snage u okviru prve utakmice Grupe E na Evropskom prvenstvu od 15 časova. Rumuni su odneli ubedljivu pobedu od 3:0 i tako najavili da mogu da budu prijatno iznenađenje. Stelci su bili Stanču u 29, Razvan Marin u 53. i Draguš u 58. minutu.

Mnogo puta su navijači iz nama susedne zemlje sa istoka pokazali da su uz Srbiju i iskazali poštovanje koje imaju prema nama. 

Navijači Rumunije su jednom prilikom na meču sa takozvanom reprezentacijom Kosova, istakli transparent na kojem je pisalo "Kosovo je Srbija", što se moglo čuti sa tribina stadiona u Bukureštu. Evropska fudbalska federacija izrekla je kaznu Fudbalskom savez Rumunije zbog tog poteza, ali oni nisu mnogo marili. Sada su nas ponovo oduševili.

Dok su gledali svoju reprezentaciju u fan zoni u blizini stadiona Rozenau gde trenira Srbija, prišao im je naš izveštač koga su veselo pozdravili i poželeli mnogo sreće "orlovima" u narednim ključnim izazovima protiv Slovenije i Danske posle nesrećnog poraza od Engleza. Upitali su i hoće li moći da se pozdrave sa igračima Srbije kada budu stigli na teren, što takođe prikazuje poštovanje koje imaju prema nama.

 

Što se tiče samog meča Rumunija - Ukrajina, prvi evrogol Stančua je dao vetar u leđa "trikolorima" koji su dodali gas i igrali sa još više adrenalina.

Foto: Republika

 

 

Razvan Marin pogodio je udarcem sa distance, mada je, ruku na srce, Andrej Lunjin reagovao veoma loše.

Odmah nakon pet minuta usledio je još jedan šok za Ukrajince, pošto su Rumuni postigli još jedan pogodak, a strelac je bio Draguš koji je stavio tačku na susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading