OVO JE POBEDNIK EVRO! PIJANI NAVIJAČ ZASPAO NA UTAKMICI ENGLESKE I SRBIJE: Probudio se i video prazan stadion (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ga niko nije izbacio?!

OVO JE POBEDNIK EVRO! PIJANI NAVIJAČ ZASPAO NA UTAKMICI ENGLESKE I SRBIJE: Probudio se i video prazan stadion (VIDEO)

Foto: X/printscreen

Pijani navijač na Feltins Areni

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je poraz od Engleske rezultatom 1:0 u okviru prvog kola C grupe Evropskog prvenstva. Iako su navijači stvarali pravu ludnicu na tribinama, jedan od njih se istakao na neobičan način.

Jedan engleski navijač se toliko napio tokom utakmice da je zaspao na stadionu, a probudio se usamljen u četiri ujutru, kada nije bilo nikoga. Grejao ga je alkohol dok je bio "pod gasom", ali je potpuno promrzao kada se osvestio. Snimak ove neobične scene postao je hit na društvenim mrežama, privlačeći pažnju javnosti svojom komičnom notom.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je počela takmičenje na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. "Orlovi" su poraženi od selekcije Engleske, pa će šansu za prolaz tražiti u narednim mečevima protiv Slovenije i Danske.

Gol primljen u ranoj fazi, na isteku 13. minuta, od strane Džuda Belingema, koštao je Piksijeve izabranike povoljnijeg rezultata, ali su po prikazanom na Feltins areni u Gelzenkirhenu naši fudbaleri zaslužili remi u najmanju ruku.

Ostaje žal za šansama Mitrovića, Vlahovića i Tadića, međutim, iskusniji sastav Engleske uspešno je sačuvao kapital i na kraju upisao trijumf na premijeri.

Isfrustriranost postoji kad izgubimo utakmicu. To nije bio plan, plan je bio da pobedimo. Nismo se uplašili osim u tih 15 minuta, kada smo svesno dali loptu Englezima. Bili smo dobri u defanzivnoj zoni, naterali smo Engleze da se brane i mislim da treba da budemo ponosni. Sve je to život, nema čega da se stidimo. Možemo dosta toga i pokazaćemo to - rekao je selektor Stojković odmah posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
bebba

17.06.2024 22:18

Bezbednost u prvom planu!