MILENKOVIĆ "HAPSIO" KEJNA, PA OBJASNIO: Evo zašto SJAJNA partija Srbije NIJE bila dovoljno za pobedu nad Engleskom

Autor:

Sport

16.06.2024

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frustrirajuće veče u Gelzenkirhenu.

MILENKOVIĆ "HAPSIO" KEJNA, PA OBJASNIO: Evo zašto SJAJNA partija Srbije NIJE bila dovoljno za pobedu nad Engleskom

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je na otvaranju Evropskog prvenstva od Engleske minimalnim rezultatom - 1:0 (1:0).

Bojažljivo je ušla Srbija u prvo poluvreme, što je, ispostaviće se, kasnije debelo koštalo. Odmah se videlo da je Piksi rekao igračima da predaju kontrolu utakmice Englezima, što je i bilo za očekivati. I nije to tako loše izgledalo na startu, ali je falilo malo više hrabrosti,

a i sreće. Pritiskali su Englezi bez prave šanse, a onda je Saka probio po desnoj strani i nakon što je lopta nezgodno odskočila pravo na glavu Belingemu, Realovoj superzvezdi nije bilo teško da je u punom naletu sprovede u mrežu za rano vođstvo "Gordog albiona".

Ipak, to je bila jedna od svega nekoliko sitnih grešaka koje su dopustili defanzivci Srbije. Kasnije je ceo tim zaigrao mnogo bolje, a Pavlović, Veljković i Milenković su "hapsili" Kejna i Saku u odbrani.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Igrači pevaju himnu pre meča

Upravo je popularni Bleki posle meča kao i svi navijači sa strane bio isfrustriran zbog nepravednog rezultata.

- Ušli smo u utakmicu sa mnogo respekta, ali smo posle pokazali da možemo protiv bilo koje reprezentacije. S druge strane, možemo da budemo zadovoljni igrom koju smo prikazali. Okrećemo list, naravno, razmišljamo samo o sledećoj utakmici, koja će biti izuzetno bitna. - rekao je štoper srpskog nacionalnog tima.

Priliku da ponovo pružimo ovakvu partiju, ali je i krunišemo pogotkom, imaćemo 20. juna kada ćemo u Minhenu odigrati najvažniji meč u grupi protiv Slovenije od 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading