SRBI NAPRAVILI NIKAD VEĆU FEŠTU PRED ENGLESKU! MORE naših navijača OPLELO KOLCE na trgu Gelzenkirhena (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još da igrači ispoštuju.

SRBI NAPRAVILI NIKAD VEĆU FEŠTU PRED ENGLESKU! MORE naših navijača OPLELO KOLCE na trgu Gelzenkirhena (VIDEO)

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije odmeriće snage večeras (21.00) sa Engleskom u prvom meču C grupe na Evropskom prvenstvu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaće težak zadatak, ali će im sve mnogo lakše pasti ako budu znali da će imati podršku hiljada Srba na stadionu. Prema procenama, "orlovi" bi mogli da imaju vetar u leđa i od 10.000 navijača.

Oni se okupljaju na Sankt urbanus Kirhplacu, trgu u Gelzenkirhenu na kojem je postavljna fan zona Srbije, udaljena oko 3,5 kilometara od stadiona. Domaćin se pobrinuo da se svi oni osećaju kao kod kuće, a štimung je postizan pre svega dobrom muzikom. 

I dok su se vijorile srpske trobojke među nepreglednom kolonom navijača Srbije nastala je prava fešta kada je na red došlo kolo. Tada su zasijali momci i devojke u narodnoj nošnji, a da atmosfera bude još veselija pobrinuli su se i ostali naši koji su im se pridružili i zajedno sa njima "opleli" tradicionalnu srpsku igru.

Republika

Foto: Republika

 

Podsetimo, Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "gordog albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, večeras sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading