PUCNJAVA NA EVROPSKOM! Napao SEKIROM policajce, oni otvorili vatru na njega!

Autor:

Sport

16.06.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

PUCNJAVA NA EVROPSKOM! Napao SEKIROM policajce, oni otvorili vatru na njega!

Foto: shutterstock

Veliki incident se dogodio u Nemačkoj trećeg dana Evrospkog prvenstva. Upucan je muškarac koji je sekirom napao policajca i držao bombu samo nekoliko stotina metara od navijačke zone.

Napadač je opisan kao „teško povređen“ i odvezen je kolima hitne pomoći. Hiljade holandskih i poljskih navijača nalazi se u nemačkom gradu uoči meča u Grupi D u 15 časova.

Policija je odmah zatvorila Riperban, poznatu ulicu u gradu, nakon događaja. Nemački list “Bild“ piše da je u 12:30 po lokalnom vremenu muškarac napao policajca koristeći sekiru.

Kolege oficiri su prvo upotrebili biber sprej u pokušaju da ga razoružaju pre nego što su ispalili nekoliko hitaca. Muškarac se tada srušio i navodno je teško povređen. Područje je od tada očišćeno od pristalica.

Policija u Hamburgu objavila je saopštenje.

"Trenutno je u toku velika policijska akcija. Prema prvim saznanjima, jedna osoba je policajcima pretila pijukom i zapaljivom napravom. Policija je potom upotrebila vatreno oružje. Napadač je povređen i trenutno je u toku Medicinski tretman."

Holandija i Poljska će se danas sučeliti na hamburškom Folksparkstadionu u prvoj od tri utakmice Eura 2024, uključujući i meč Engleske protiv Srbije u Gelzenkirhenu. U Štutgartu je i meč grupe C između Slovenije i Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading