OBRADOVIĆ PREPISUJE OD SFEROPULOSA! Žoc UHVAĆEN na delu, špijunira Zvezdinog trenera (FOTO)

Autor:

Sport

23.06.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna fotka stiže iz Atine

OBRADOVIĆ PREPISUJE OD SFEROPULOSA! Žoc UHVAĆEN na delu, špijunira Zvezdinog trenera (FOTO)

Foto: Instagram/ printscreen

Željko Obradović i Janis Sferopulos

Još pre završetka finalne serije Košarkaške lige Srbije bilo je poznato da će trener Partizana Željko Obradović otputovati u Atinu na kongres Borda evroligaških trenera, koji se održava od 20. do 23. juna. Na ovom kongresu prisustvuje i njegov kum Dimitris Itudis, kao i mnogi drugi evroligaški treneri poput Odeda Kataša, Jorgosa Barcokasa, Andree Trinkijerija, ali i Darka Rajakovića i Dejana Radonjića, a glavna tema diskusije bila je interakcija "pet na pet".

Osim pomenutih košarkaških znalaca, kongresu u svojoj zemlji prisustvuje i šef stručnog štaba Crvene zvezde Janis Sferopulos.

I dok se svi oni trude da prenesu ogromno košarkaško znanje na publiku, na društvenim mrežama je osvanula fotografija iz Atine na kojoj je Željko Obradović "uhvaćen" da viri u mobilni telefon Sferopulosa.

Odmah su delije krenule da zbivaju šale na račun grobara kako Žoc traži Janisovu tajnu za 8-0 ili vreba koga će to Zvezda da dovede, a, naravno, jasno je da se radi o lošem trenutku u kom je trener crno-belih uslikan.

S obzirom na značaj i uticaj evroligaških takmičenja na košarku, prisustvo Obradovića, Janisa i ostalih majstora svog posla na ovom kongresu predstavlja važan korak ka razmeni iskustava i unapređenju trenerstva u evropskoj košarci.

Što se tiče pomenutih pojačanja, Partizan ih je za sada doveo tri, baš kao i Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading