IDOL MU JE BIVŠI KAPITEN ZVEZDE, TRAŽI GA REAL: Florijan Virc mlada zvezda Nemačke i Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

15.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se o fenomenalnom igraču.

IDOL MU JE BIVŠI KAPITEN ZVEZDE, TRAŽI GA REAL: Florijan Virc mlada zvezda Nemačke i Evropskog prvenstva!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Bajer Leverkuzena imali su sezonu iz snova. Naime, četa Ćabija Alonsa prekinula je dominaciju Bajern Minhena koja je trajala više od jedne decenije i takmičarsku godinu okonačala sa duplom krunom pošto su došli i do domaćeg kupa. Jedino je izostala Liga Evrope gde ih je u finalu deklasirala Atalanta sa 3:0. 

Takođe, ''apotekari'' su oborili rekord Benfike, pošto su imali niz od 53 mečeva bez poraza i završili Bundesligu bez poraza. Moramo priznati, stvarno nestvarna sezona za Leverkuzen. Jedan od motora i kljućnih igrača ekipe bio je Florijan Virc koji je i dete kluba i ističe se kao igrač koji će u budućnosti napraviti velike stvari. Prošle sezone je za prvaka Nemačke postigao 18 golova na 49 mečeva.

Sinoć je počelo novo izdanje Evropskog prvenstva, a domaćin Nemačka je na sjajan način započela ovu smotru, ubedljivom pobedom na Škotima od čak 5:1. Virc je postigao vodeći pogodak, a odigrao je fenomenalnu utakmicu. Sigurno će Virc biti uz Džuda Belingema mlada zvezda Nemačke na ovom prvenstvu. Takođe, ovom igraču kome je nekadšanji kapiten Crvene zvezde, Marko Marin idol, postao je najmlađi strelac ''Pancera'' u istoriji nacionalnog tima.

Foto: www.profimedia.rs

Florijan Virc

Ovo sve nije ostalo nezapaženo od strane Real Madrida koji želi ovog sjajnog fudbalera u svojim redovima. Naime, Madriđani su spremni da ponude za Virca 150 miliona evra. Plan Reala je da dovede Nemca naredne godine, a on sa Leverkuzen ima ugovor do 2027. godine. Ovo bi bio sjajan posao za Real i sigurno će mnogo dobiti ovim neverovatnim nemačkim asom. Ostajem nam da ispratimo Evropsko prvenstvo do kraja i da vidimo kolike su mogućnosti mladog Florijana Vrica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading