OVO JE STADION GDE ĆE TRENIRATI ''ORLOVI'': Naš nacionalni tim ima ogromnu podršku!

Autor:

Sport

12.06.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se sprema za meč protiv Engleza.

OVO JE STADION GDE ĆE TRENIRATI ''ORLOVI'': Naš nacionalni tim ima ogromnu podršku!

Foto: Republika

Reprezentacija Srbije našla se posle 24 godine na Evropskom prvenstvu. ''Orlovi'' su juče stigli u Augzburg gde će im biti baza tokom boravka na evropskoj smotri. Naši fudbaleri imali su fantastičan doček ispred hotela, vladala je velika euforija među navijačima, pa će sigurno imati i ogromnu podršku na mečevima.

Kako je Republika najavila, više oko 2800 navijača pratiće prvi trening ''orlova'' koji počinje u 17:30 časova. Sam grad Augzburg je sve organizovao, podelivši besplatne karte. Nemci obožavaju pune stadione i odličnu atmosferu, pa su izašli u susret srpskim navijačima i omogućili im da dodatno daju vetar u leđa svojim miljenicima.

Tako se već sat vremena pre početka treninga mogao videti kilometarski red ispred stadiona Augzburga. Od naših koji su stigli u Nemačku, do gastarbajtera, školica fudbala i stranaca koji su tu samo zbog naših fudbalera koji igraju u inostranim klubovima. Nema sumnje da će Srbija imati izvanrednu podršku na Evropskom prvenstvu, a po rečima navijača sa kojima smo pričali, očekivanja su ništa manje nego da se prođe grupa.

A naš portal je bio na licu mesta i sve to zabeležio. Predstavljamo vam stadion gde će se naš nacionalni tim spremati za predstojeće izazove na Evropskom prvenstvu. ''Orlovi'' će imati podršku sa tribina, a to će im dati vetar u leđa i veliku motivaciju u narednom periodu.

Srbija će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom. 

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading