PARTIZAN JE OSTAVIO BEZ PLEJ-INA! Dželat crno-belih ima novi KLUB!

Autor:

Sport

01.07.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor je potpisan na godinu dana.

PARTIZAN JE OSTAVIO BEZ PLEJ-INA! Dželat crno-belih ima novi KLUB!

Foto: Starsport

Ekipa Žalgirisa je odlučila da pojača svoje redove, a novi član ekipe postao je iskusni košarkaš Silvan Fransisko.

Radi se o igraču koji je prethodnu sezonu proveo igrajući za Bajern iz Minhena, gde je ostvario značajan uspeh. Ovaj sjajni košarkaš potpisao je "1+1" ugovor sa timom iz Litvanije, te se raduje novim izazovima u svojoj karijeri.

Silvan Fransisko je bio jedan od ključnih igrača Bajerna, ostvarujući prosečan učinak od 10.6 poena, 1.7 skokova i 3.2 asistencije za 19 minuta provedenih na parketu u Evroligi. Njegovi rezultati u Nemačkoj su takođe impresivni, sa prosekom od 12.7 poena, 1.8 skokova i 3.5 asistencija. Ovaj košarkaš je pokazao izuzetnu posvećenost i veštine tokom protekle sezone, što ga je učinilo poželjnim pojačanjem za litvanskog šampiona.

- Osećam se sjajno i srećan sam što sam ovde. Želeo sam da igram za Andreu Trinkijerija. Ja znam da je Žalgiris dobar klub. Činjenica je ta da je ovo jedan od najboljih klubova u Evropi. Osetio sam da mu je potrebno da budem na nekom ovakvom mestu i igram u ovako sjajnoj atmosferi - rekao je Fransisko.

 

 

Pre Bajerna, Silvan Fransisko je igrao za različite klubove poput Metropolitan, Pariz, Roan, Manresu i Peristeri. Takođe, ostao je upamćen u Srbiji po svom impresivnom nastupu, kada je pogodio trojku preko Frenka Kaminskog protiv Partizana, ostavljajući crno-bele bez plasmana u plej-in.

Njegovo iskustvo i veštine predstavljaju dragocen doprinos ekipi Žalgirisa i obećavaju uspešnu saradnju u narednom periodu.

Nema sumnje da je Silvanovim dolaskom, bivši trenera Partizana Andrea Trinkijeri dobio veliko pojačanje u rosteru kluba iz "Zelene šume".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading