LEGENDARNI TRENER OPLEO PO ENGLEZIMA: ''Veoma su spori i previše predvidljivi!''

Autor:

Sport

01.07.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englezi razočarali.

LEGENDARNI TRENER OPLEO PO ENGLEZIMA: ''Veoma su spori i  previše predvidljivi!''

Foto: Tanjug/AP

Legendarni menadžer Arsenala, Arsen Venger, nedavno je izneo svoje kritike na račun engleske reprezentacije na Evropskom prvenstvu 2024. Venger je istakao da je Engleska igrala veoma sporo i da je bila predvidljiva tokom meča osmine finala protiv Slovačke, koji su završili rezultatom 2:1.

- Englezi su igrali veoma sporo i bili su previše predvidljivi. Na kraju su uspeli da pobede zahvaljujući individualnim kvalitetima igrača, a ne njihovom taktikom - rekao je Venger.

Foto: Starsport

Arsen Venger

Slovačka je započela meč protiv Engleske veoma snažno, stvarajući pritisak na favorizovanog protivnika. Oni su imali vođstvo sve do petog minuta sudijske nadoknade, kada je mladi Džud Belingem postigao spektakularan gol makazicama i izjednačio rezultat. Međutim, Hari Kejn je potom postigao gol na početku prvog produžetka, preokrenuvši rezultat u korist Engleske.

Nakon teške pobede nad Slovačkom, Engleska se sada priprema za četvrtfinale gde će se suočiti sa ekipom Švajcarske. Utakmica je zakazana za 6. jul i odigraće se u Dizeldorfu. Očekuje se da će Engleska morati da pokaže veću taktičku disciplinu i timsku igru kako bi se suprotstavila izazovnoj ekipi Švajcarske, koja je izbacila akutelnog prvaka Evrope, Italiju i koja je pokazala veliki kvalitet. Biće ovo veliki izazov za izabranike Gereta Sautgejta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading