OLGA RAZOČARANA RANIM ISPADANJEM! Evo koga KRIVI za ranu ELIMINACIJU!

Autor:

Sport

01.07.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje je završila već na startu.

OLGA RAZOČARANA RANIM ISPADANJEM! Evo koga KRIVI za ranu ELIMINACIJU!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska teniserka Olga Danilović doživela je poraz na Vimbldonu, iako je na treći Grend slem ušla kao "laki luzer", međutim, ni drugu šansu u Londonu nije iskoristila, pošto je poražena rezultatom 0:2 (5:7, 1:6) od kvalifikantkinje iz Rumunije, Anke Todoni za sat i 23 minuta igre.

Nakon meča, Danilović je izrazila nezadovoljstvo svojim nastupom, ističući da joj trava nije omiljena podloga za igru.

- Definitivno da mi ova podloga nije omiljena, nešto se sa njom nisam baš spojila što bi se reklo. Ja barem, odigram jedan ili dva turnira pre Vimbldona na travi. Mislim da sam uvek pre išla na šljaku. Lepo iskustvo. Poslednji put sam igrala pre par godina. Mislim da se nisam snašla, ona lepo igra na travi - izjavila je Danilović nakon meča, napominjujući nedostatak prilika za prilagođavanje na ovu podlogu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Anka Trodoni

Reprezentativka Srbije je takođe naglasila da su i uslovi za igru bili otežani zbog prisustva vetra na terenu, ističući da je protivnica uspela da iskoristi nekoliko ključnih poena, dok je ona sama imala poteškoća da pronađe svoju igru.

- Danas ni uslovi nisu sjajni jer ima vetar. Ona je pogodila par lopti bitnih, ja nisam i to je to - istakla je Olga posle poraza od Rumunke, koju je pre mesec dana savladala na Rolan Garosu rezultatom 2:1.

Anka Todoni će u drugom kolu igrati protiv bolje iz američkog okršaja u kojem se sastaju druga nositeljka Kori Koko Gof i Kerolajn Dolehajd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading