PROGOVORILA MARJANOVIĆEVA BIVŠA! Razvezla jezik o AFERI Zorana i Indi - sad je sve jasno!

Autor:

Zabava

01.07.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Zorana Marjanovića se oglasila za medije!

PROGOVORILA MARJANOVIĆEVA BIVŠA! Razvezla jezik o AFERI Zorana i Indi - sad je sve jasno!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nedavno su javnost potresle fotografije koje su otkrile intimne trenutke Zorana Marjanovića i pevačice Indi Aradinović na jednom privatnom bazenu. Iako je ova vest izazvala veliko iznenađenje, poznanstvo ove dvoje nije novost, već datira još od pre nekoliko godina.

Prema informacijama, Zoran Marjanović i Indi Aradinović imaju dugogodišnje poznanstvo, koje je sada došlo u fokus javnosti zbog njihovog nedavnog susreta na bazenu. Ova informacija dodatno je začinjena tvrdnjama da je upravo Indi bila uzrok čestih svađa između Zorana Marjanovića i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović, o čemu se oglasila i Zorica Mitrović, bivša devojka Zorana.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Zoran Marjanović i Indy

 


Nakon što je javnost saznala za intimne trenutke Zorana i Indi, Zorica Mitrović, bivša devojka Zorana Marjanovića, odlučila je da se oglasi. Njeni komentari su izazvali dodatnu pažnju medija, a mnogi su se zapitali kakve to tajne nosi prošlost ovog ljubavnog trougla.

Ovo iznenađenje na javnoj sceni izazvalo je veliku pažnju, a detalji o njihovom susretu i odnosu izazvali su brojne reakcije i spekulacije. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će ova priča dobiti svoj epilog.

- Lepo je što su zajedno, nema ništa protiv toga. Ona je slobodna žena koliko znam, on je slobodan čovek. Zoran i ja nismo zajedno još od njegovog osobađanja iz zatvora, tako da ima potpuno pravo da se zabavlja sa kim hoće. Oni se godinama unazad poznaju, čak joj je on i radio neke pesme, tako da mi je drago da se preko nje vrati muzici - rekla je Zorica za Informer. 

Na pitanje od kada ona i Zoran nisu zajedno nije želela puno da komentariše.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading