IZBACIO DUCIJA, PA PRIČAO O NOVAKU! Evo zašto je Đoković NAJBOLJI u istoriji!

Autor:

Sport

01.07.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Van terena su Grigor i Nole veliki prijatelji.

IZBACIO DUCIJA, PA PRIČAO O NOVAKU! Evo zašto je Đoković NAJBOLJI u istoriji!

Foto: Tanjug/AP

Dimitrov i Đoković

Bugarski teniser Grigor Dimitrov izneo je svoje utiske o Novaku Đokoviću nakon pobede nad drugim srpskim teniserom Dušanom Lajovićem u prvom kolu Vimbldona.

Veliki prijatelj rekordera po broju Grend slem titula je istakao da Nole ima izuzetnu mentalnu snagu i sposobnost da se vrati iz teških situacija, što ga čini jednim od najvećih igrača u istoriji tenisa.

- Šta bih rekao? On je najveći kojeg je ovaj sport video. Trenutno su nešto teža vremena za njega, ali ako su njemu teška vremena da bude drugi ili treći na svetu, ne bih se bunio da takva teška vremena i mene snađu (smeh). To je Novak. Uvek nađe način da se vrati iz teških situacija - ispričao je Dimitrov, posle trijumfa nad Ducijem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Grigor Dimitrov

Tokom intervjua, trenutno 10. igrač na ATP listi je naglasio da se divi Novakovom jasnom planu, rigoroznom rasporedu i načinu pripreme, koji mu omogućavaju da bude fizički i mentalno spreman za izazove koji ga očekuju na terenu.

- Veoma je rigorozan sa svojim rasporedom, sa načinom pripreme. Uvek je spreman da se podigne. On je jedan od retkih koji su sposobni da rade na svojoj psihičkoj snazi i to mu je omogućilo da postane gigant - istakao je Grigor Dimitrov.

Bugarin će za plasman u treće kolo igrati protiv Junčeng Šanga iz Kine, koji je sa glatkih 3:0 savladao kvalifikanta Kristijana Garina iz Čilea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading