TEODORA NAPRAVILA HAOS ZBOG PITANJA O EMI RADUJKO: Pevačica ODBRUSILA nikad surovije! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

28.06.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Teodora Džehverović nakon nastupa na ovogodišnjem Music Week festivalu otvorila dušu.

Pevačica Teodora Džehverović nastupila je večeras, 28. juna, na beogradskm Ušću, povodom trodnevnog festivala "Music Week". Tom prilikom, pevačica je za portal Republika prokomentarisala brojne aktulenosti, ali i sukobe sa pevačicama Tamarom Milutinović i Emom Radujkom.

- Meni se sve jako brzo desilo, od promocije albuma, pa sada Music Week i onda turneja, imala sam mesec dana da se spremim za ovaj nastup. Večeras je najveći akcenat bio na promociji mog novog albuma. Nisam, al zamalo. Igram, vidim vatru i osećam da nešto gori, rekla sam: "Jao Bože, nije valjda ova kosa", rekoh idemo dalje šta god da se desi.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Teodora Džehverović

 

- Ja bih joj se zahvalila i tu bih stavila tačku. Zahvalila bih joj se na pomoći. Molim vas, uz dužno poštovanje, nećemo pričati o Tamari Milutinović. A, da li ličimo, ona je lepa devojka, to je kompliment - rekla je Teodora.

Kako se mesecima unazad piše o sukobu sa pevačicom i mlađom koleginicom Emom Radujkom, upitali smo Teodoru da prokomentariše. Međutim, Džehverovićeva nije bila raspoložena, te je izgorela na pitanje o Emi Radujko i vrlo otvoreno je odbrusila:

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Teodora Džehverović Music Week

 

- Nemoj, molim te, ne mogu da pričam o tome!

S obzirom na to da je prošle godine, na istom mestu, došlo do niza incidenata, kada su posetioci bacali flaše i druge objekte na binu, pevačica je ovodišnju publiku prokomentarisala sledećim rečima:

- Super, bili su divni ove godine i hvala im najlepše na tome. Ispoštovali su me, a i moje kolege. 

 

 

Inače, Džehverovićka je jednom prilikom rekla za Republiku da ne misli da je loš primer omladini, kao i da su njene slike sasvim normalne i prosečne.

- Ne mislim da sam loš primer omladini. Pogledajte 99 posto devojaka na društvenim mrežama i primetićete da se slike maltene isto kao ja. Nema kod mojih slika ničeg vulgarnog, a drugo, ne vidim problem da se zgodno telo pokaže. Nisam nikada zakopčana do grla i mislim da moje slike ne prelaze granicu i ne odlaze u bilo kakvu vulgarnost - rekla je tom prilikom pevačica, pa je dodala: 

- Mislim da je mnogo ličnosti na estradi kojima zaista treba da se skrene pažnja na to šta plasiraju omladini. Nego eto, jedna Teodora je mnogima trn u oku, pa ajde da se njoj zameri sve što može. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading