VELJKO RAŽNATOVIĆ NAKON KRŠENJA SINA, DOBIO PORUKU: Objavio javno PISMO iz svetinje posvećeno nasledniku!

Autor:

Zabava

28.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović raznežio pratioce!

VELJKO RAŽNATOVIĆ NAKON KRŠENJA SINA, DOBIO PORUKU: Objavio javno PISMO iz svetinje posvećeno nasledniku!

Foto: Instagram.com

Danas je u Hramu Svetog Save obavljeno krštenje sina Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdan Ražnatović Rodić. Nakon ceremonije, Veljko je podelio poruku koju je njegov naslednik dobio, ali nije otkrio od koga je.

Poruka glasi: "Dragi naš Isaija Ražnatoviću! Dobro došao u slavnu familiju Ražnatovića. Veliki te posao čeka, a i slava... Moraćeš baš da se potrudiš, da tu gde si se rodio, budeš veći od slavnih predaka!!! Ja znam da hoćeš."

Republika

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović krstio sina

 


Veljko je najavio da će krštenje Isaije biti na Vidovdan, a ovaj čin su obavili u tajnosti. Za ovu priliku, Bogdana je nosila belu haljinu, dok je Veljko bio u crnoj majici i pantalonama iste boje. Njihov najstariji sin Željko takođe je prisustvovao krštenju i nije se odvajao od majke, barem po Veljkovoj objavi na društvenim mrežama.

Ime koje su Veljko i Bogdana odabrali za svog trećeg sina, Isaija, nosi sa sobom snažno biblijsko značenje. Ovo ime dodatno naglašava porodične vrednosti i duhovnu povezanost porodice Ražnatović.

Republika

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović krstio sina

 


Veljko je odabrao po jednog kuma za svakog sina, pa je tako najmlađeg naslednika danas krstio Hristos Kritikos, prijatelj kojeg je stekao za vreme školovanja na Kipru, pre više od deceniju. Veljko je zahvaljujući inostranom školovanju i sportu stekao mnogo prijatelja, te je ovaj odabir kuma bio posebno značajan detalj.

Ovim činom, porodica Ražnatović je obeležila važan događaj u tajnosti, ali su ipak odlučili da podele poruku koja je upućena njihovom sinu, Isaiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading