HOROR! U kanalu kod HE pronađeno telo žene u potonulom automobilu!

Autor:

Svet

28.06.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je objavila da je u četvrtak 27. juna prijavljeno da je jedno vozilo sletelo u kanal

HOROR! U kanalu kod HE pronađeno telo žene u potonulom automobilu!

Foto: Profimedia

Potraga za vozilom i vozačem u kanal kod Hidro elektrane Varaždin u Sračincu, gde je dojavljeno kako je vozilo sletelo u kanal, nažalost ima tragičan kraj.

Kako je preneo Večernji list, u kanalu je pronađeno telo nepoznate ženske osobe zajedno s njenim potonulim vozilom, izvestila je Policijska uprava Varaždin.

Policija je objavila da je u četvrtak 27. juna prijavljeno da je jedno vozilo sletelo u kanal kod HE Varaždin, u Sračincu, i potonulo. Odmah po dojavi, na mesto događaja upućeni su policijski službenici kako bi započeli potragu.

 

 

U potrazi su učestvovali policijski službenici interventne i specijalne policije i pripadnika HGSS.

Ronioci specijalne policije pronašli su vozilo, koje je izvučeno na obalu u 16.50 sati. Utvrđeno je da se radi o ličnom vozilu, u kojem je pronađeno telo zasad nepoznate ženske osobe.

Dežurna državna tužiteljka odredila je sprovođenje uviđaja i naložila obdukciju. Telo nastradale je prevezeno na Odsek patologije Opšte bolnice Varaždin.

Podsetimo, u Donjem Knegincu, malom mestu u Varaždinskoj županiji, dogodilo se ubistvo 64-godišnjeg muškarca tokom maja meseca.

Prema izveštaju policije, 38-godišnjak je u porodičnoj kući u Kućanskoj ulici naneo teške telesne povrede starijem muškarcu hladnim oružjem, usled kojih je nažalost preminuo na licu mesta, uprkos pokušajima pružanja hitne medicinske pomoći.

Nakon što je počinio zločin, 38-godišnjak je uhapšen i priveden u Policijsku stanicu Varaždin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading