EVO KAKO DANAS IZGLEDA OTAC MONSTRUMA UROŠA BLAŽIĆA! I Radiša doveden u sudnicu sa pancirom na grudima! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.05.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve vreme je bio pognute glave!

EVO KAKO DANAS IZGLEDA OTAC MONSTRUMA UROŠA BLAŽIĆA! I Radiša doveden u sudnicu sa pancirom na grudima! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Nemanja Pančić, google earth

Uroš Blažić i njegov otac, Radiša Blažić, sprovedeni su danas iz pritvora u zgradu Višeg suda u Smederevu gde se nalaze od hapšenja 5. maja prošle godine, ali su odmah nakon ulaska u sudnicu morali da budu izvedeni.

Naime, kako smo već pisali, u sudnici se dogodio incident nakon što su roditelji žrtava nasrnuli na Blažiće, nakon čega su ih pripadnici MUP hitno izveli napolje. Roditelji ubijene i ranjene dece pojurili su za njima, a majka ubijene Kristine i Milana Panića u ruci je čak držala i šaržer od pištolja koji je ispao policajcu tokom meteža u sudnici.

Nekoliko roditelja izgubilo je svest nakon incidenta, pa im je ukazivana pomoć.

Radiši je stavljeno na teret izvršenje krivičnih dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom teško delo protiv opšte sigurnosti.

Foto: Republika.rs

Radiša Blažić

On je izveden nakon oko 15 sekundi, koliko su uspeli da se snađu policajci, da odbrane... Policija je tu spasila situaciju, boje rečeno - istakao je advokat Nebojša Perović, punomoćnik Nemanje Ilića koji je ranjen u maskru, i dodao da otac Uroša Blažića tek supeo da uđe u sudnicu. 

On je naveo i da će nastavak suđenja da se odvija u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Podsećamo, u masakru Uroša Blažića prošlog 4. maja, oko 11 sati uveče, ubijeno je devetoro mladih iz Dubone i Malog Orašja i 12 ranjeno. Oko desetoro njih je pukom srećom izbeglo smrtonosne hice iz Blažićevog oružja.

On je hicima iz "kalašnjikova" ubio Nemanju Stevanovića (21), Lazara Milovanovića (20), Petra Mitrovića (30), Marka Mitrovića (18), Nikolu Milića (15) i Aleksandra Milovanovića (17). Potom se odvezao u selo Dubona i kod škole ubio Milana Panića (21), mladog policajca, njegovu sestru Kristinu (19) i druga Dalibora Todorovića (25). 

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da je Uroš Blažić bio potpuno uračunljiv u momentu izvšrenja zločina.

Pretresom objekata u vlasništvu njegove porodice pronađen je čitav arsenal oružja.

Urošu Blažić se na teret stavlja teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading