USKORO POČINJE SUĐENJE UROŠU BLAŽIĆU: U ovoj zgradi će se roditelji ubijenih devetoro mladih sresti sa masovnim ubicom! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

23.05.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodice ubijenih i ranjenih su se okupile ispred suda, tražeći pravdu za svoje najmilije.

USKORO POČINJE SUĐENJE UROŠU BLAŽIĆU: U ovoj zgradi će se roditelji ubijenih devetoro mladih sresti sa masovnim ubicom! (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Smederevo jutros ne liči na sebe, opsadno stanje je zavladalo gradom, a ulice su pune policajaca. Razlog za ovo neuobičajeno prisustvo snaga reda je suđenje Urošu Blažiću, optuženom za masakr koji se dogodio 4. maja prošle godine u Malom Orašju i Duboni.

Porodice ubijenih i ranjenih su se okupile ispred suda, tražeći pravdu za svoje najmilije. Uprkos tome što Blažiću prete samo 20 godina zatvora zbog toga što je u trenutku zločina bio mlađi punoletnik, porodice su ogorčene i smatraju da to nije dovoljna kazna za stravičan zločin koji je počinio.

Porodice stradalih i ranjenih izrazile su svoje nezadovoljstvo predviđenom kaznom za Uroša Blažića, ističući da im je jedino važno da se njihovi najmiliji oporave. Ogorčene su zbog činjenice da bi Blažić mogao dobiti maksimalno 20 godina zatvora, što smatraju nedovoljnim za strahote koje je počinio.

 

Spisak žrtava masakra je dugačak i tragičan, obuhvatajući mlade ljude čiji su životi prekinuti na surov način. Među njima su se našli Nikola Milić (14), Aleksandar Milovanović (17), Marko Mitrović (17), Kristina (18) i Milan Panić (22), Lazar Milovanović (19), Nemanja Stevanović (21), Dalibor Todorović (24) i Petar Mitrović (25), dok je više osoba teško ranjeno. Ova strašna lista imena podseća nas na veliku tragediju koja je zadesila ove porodice i zajednicu u celini.


Dok porodice traže pravdu za svoje najmilije, javnost prati suđenje Urošu Blažiću sa nadom da će pravda biti zadovoljena i da će počinilac biti adekvatno kažnjen za svoje zlodelo. Ovaj događaj ostavlja dubok trag na zajednicu i podseća nas na važnost pružanja podrške porodicama žrtava u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading