KOSTA KECMANOVIĆ JE PREKINUO SVE NJENE SNOVE! Adrijana ostavila majci potresno pismo, predosetila tragediju!?

Autor:

Hronika

05.05.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adrijana Dukić ubijena je 3. maja 2023. godine u masakru koji se dogodio u njenoj školi ''Vladislav Ribnikar''.

KOSTA KECMANOVIĆ JE PREKINUO SVE NJENE SNOVE! Adrijana ostavila majci potresno pismo, predosetila tragediju!?

Foto: Shutterstock, privatna arhiva, Printscreen

U dokumentarnom filmu koji je prikazan na godišnjicu masakra u OŠ ''Vladislav Ribnikar'', roditelji nastradale dece govorili su u poslednjim trenucima koje su proveli sa mališanima, a koje je usmrtio njihov drug, dečak-ubica, Kosta Kecmanović.

Biljana i Dane Dukić govorili su o svojoj ćerki Adrijani, njenim snovima, ali i trenutku kada su saznali da je poginula.

- Anči je htela da postane doktor, jer je htela da izleči svog deku. Deka ima pritisak, u godinama je. I kad se žalio, ona je uvek govorila "Ne sekiraj se, postaću doktor i izlečiću te", a on se smejao i rekao "dok ti postaneš doktor, deka će da ode". I nažalost, ona je otišla pre njega - kaže Biljana i dodaje da je 2020. godine kada su se preselili iz Francuske u Beograd, Adrijana svojoj majci napisala pismo, te istakla da ne zna da li je nešto predosetila, ali da te reči nikada neće zaboraviti.

- Godine 2020. mi je pisala pismo da me voli i, ne znam zbog čega, napisala mi je: "Ako me beogradske ulice odvoje od tvog zagrljaja, ti si moja mama i nikada te neću zaboraviti". Te godine smo se preselili za Srbiju. Nedostaje mi to kad dođe iz škole i kaže da ima svašta da mi priča. Bila je u tinejdžerskim godinama i bila je vesela i srećna - kaže Biljana, majka stradale devojčice, i dodaje:

- Razmišljam kako ona gore sama bez nas, a sa druge strane vuku me deca. Oni ne razumeju, za njih je to veliki šok, oni znaju samo da im je sestra otišla u školu - rekli su Adrianini otac i majka u dokumentarnoj emisiji "Bol" na RTS-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading