LEŠ MUŠKARCA IZ SRBIJE PRONAĐEN U PRIZRENU: Naložena obdukcija!

Autor:

Hronika

05.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo i meštanin Prištine

LEŠ MUŠKARCA IZ SRBIJE PRONAĐEN U PRIZRENU: Naložena obdukcija!

Foto: Tanjug/STR, youtube/printscreen

Kosovska policija saopštila je da je juče u 11.30 časova u Prizrenu pronađeno beživotno telo muškarca, državljanina Srbije.

Kako se dodaje, tužilac je naložio obdukciju. Nije precizirano gde je tačno zatečen leš i da li se sumnja na nasilnu smrt.

"Nakon dobijanja informacija o osobi bez znakova života, na teren su izašle nadležne policijske jedinice. Lekarski tim je konstatovao smrt muškarca, državljanina Srbije. Odlukom tužioca, telo je poslato na obdukciju", piše u saopštenju policije koje prenosi "Reporteri".

Još jedan muškarac preminuo je u Prištini istog dana. On je pronađen kako leži na zemlji, sa znakovima života, ali je izdahnuo u Kliničko-bolničkom centru i njegovo telo je takođe poslato na obdukciju, prenosi Informer.

Podsetimo, i juče je bilo misterioznih smrti, ali u regionu, naime, u sarajevskom naselju Otoka, u jutarnjim satima, oko 08:20, u koritu reke Miljacke, pronađeno je beživotno žensko telo.

Kako navodi portal "Avaz" reč je o starijoj ženskoj osobi, ali identitet još nije poznat.

Dok su danas iz policijske uprave zagrebačke potvrdili da je jutros u reci Savi u Zagrebu pronađeno telo nepoznate osobe, navodi Index.

Po primljenoj dojavi o uočenom telu u vodi, na teren su izašli vatrogasci i policija.

Vatrogasci su izvukli telo iz vode. Nezvanično se saznaje da je telo u stanju raspadanja, iz čega proizlazi da je verovatno duže vreme bilo u vodi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading