SKANDALOZNI SNIMAK IZ KREVETA ISPLIVAO U JAVNOST! Teodora Delić POKAZALA SVOJE UMEĆE Gastozu - VRELE SCENE, SAMO ZA PUNOLETNE!

Autor:

Zadruga

13.09.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica će poludeti kad sazna!

SKANDALOZNI SNIMAK IZ KREVETA ISPLIVAO U JAVNOST! Teodora Delić POKAZALA SVOJE UMEĆE Gastozu - VRELE SCENE, SAMO ZA PUNOLETNE!

Foto: Instagram.com/menejeblam

Nakon kratkotrajnog raskida, Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić su uspeli da prevaziđu svoje nesuglasice i ponovo izgrade svoj odnos na neko vreme. Oboje su odlučili da stave prošlost iza sebe i posvete se obnavljanju svoje veze u "Eliti 8".

Foto: printscreen/RTV Pink

Bebica i Tedora

Ključni korak ka pomirenju bio je otvoren razgovor o njihovim razlikama i faktorima koji su doveli do raskida. Teodora je nedavno priznala da je prisustvo Nikole Škatarića bio ključan faktor u prethodnom prekidu njihove veze. Ona je otkrila da je Nikola imao plan da bude sa njom i pre "Elite 8", što je izazvalo nesuglasice sa Bebicom, koji joj je zabranio druženje sa njim - zabranu koju je ona prekršila.

Međutim, da im ponovo cvetaju ruže u odnosu govore i kadrovi iz kreveta koje je kamera uhvatila u spavaćoj sobi, i to u trenucima kada su Bebica i Delićeva razmenjivali nežnosti.

Međutim, izgleda da nije samo prisustvo Škatarića problematično, već i poznatog rijaliti učesnika Nenada Marinkovića - Gastoza. Na mrežama je procurio eksplicitan snimak u kome se Teodora snimala u provokativnim pozama u krevetu, dok je sa Gastozom pevala njegov poznati hit "Halo". 

"Telefon mi zvoni, kažem "Halo?"
A bebo, dođi mi u sobu samo malo
Telefon mi zvoni, kažem "Halo?"
U krevetu sam gola, aj ćao
Telefon mi zvoni, kažem "Halo?"
A bebo, dođi mi u sobu samo malo
Telefon mi zvoni, kažem "Halo?"
U krevetu sam gola, aj ćao

Koko mama, led i lava
Nije mala, sve zna sama
Od glave do peta, sve je taman
Šta mi radi, aman zaman
Ta k*ja je stylish, a ja bad guy - Billie Eilish
Uđemo u klub, ti pališ 5k na kaiš
Oči tamne kao h*šiš
Nikad neću reći da mi fališ",
samo je deo provokativne pesme Nenada Marinkovća.

Kako će reagovati i da li će Bebica uopšte saznati za postojanje ovog skandaloznog snimka, ostaje nam da saznamo u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading