PARTIZAN ADMIRALBET PRETRPEO PORAZ OD VOJVODINE: Novosađani osvojili Superkup Srbije!

Autor:

Sport

12.09.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli porazom započeli sezonu.

PARTIZAN ADMIRALBET PRETRPEO PORAZ OD VOJVODINE: Novosađani osvojili Superkup Srbije!

Foto: RK Partizan

Rukometaši Partizan AdmiralBet-a pretrpeli su poraz od Vojvodine u utakmici Superkupa Srbije – 22:24 (10:11). U uzbudljivom duelu, koji je večeras odigran u hali ,,Borik'' u Banjaluci, crno-beli su pokazali veliku želju i borbenost na terenu, ali je u završnici meča nedostajala bolja realizacija. 

Foto: RK Partizan

Detalj sa utakmice Partizana i Vojvodine

Tim Đorđa Ćirkovića je na startu susreta poveo 4:1. Sa dva pogotka Crnoglavca, uz golove Zečevića i Vasića, Partizan je pokazao karakter već u uvodnim minutima. U sedmom minutu Vorkapić je dobio direktan crveni karton, nakon što je, prilikom izvođenja sedmerca, u glavu pogodio našeg čuvara mreže Heidarirada. Crno-beli su imali prednost sve do 19. minuta, kada su Novosađani uzvratili serijom 4:0 i preokrenuli rezultat – 7:8. Uz minimalno vođstvo Vojvodine otišlo se i na pauzu – 10:11, ali je naš tim mogao biti zadovoljan borbenošću i prikazanim na terenu. 

Drugo poluvreme je sa dva pogotka otvorio Jovanović, a posle gola Huseina naš rival je povećao prednost na 10:14. Partizan je uzvratio preko Kotara, koji je dva puta zaredom bio precizan sa penala i prepolovio zaostatak. Prišli su crno-beli na gol minusa i tražili šansu za izjednačenje, ali je u završnici meča nedostajala mirnija ruka, koja bi posle dobre odbrane zatresla mrežu Trnavca. Svoje šanse da uveća prednost nije iskoristila ni Vojvodina, ali je aktuelni šampion države imao raspoloženog Jovanovića, koji je pravio razliku u drugoj deonici. Na kraju je upravo on pogodio za konačnih 22:24. 

Foto: RK Partizan

Detalj sa utakmice Partizana i Vojvodine

Najefikasniji u dresu Partizan AdmiralBet-a bio je Miha Kotar sa šest golova, od kojih pet sa linije penala. Pratio ga je Nikola Crnoglavac sa pet pogodaka, dok se u dresu Vojvodine istakao Milan Jovanović, jedini sa dvocifrenim učinkom (deset golova). Said Heidarirad je upisao osam odbrana, a Andrej Trnavac jednu više. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading