HOĆE LI MU ZAMERITI? Nole birao između Nadala i Federera za dubl partnera!

Autor:

Sport

12.09.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće vas iznenaditi odgovor!

HOĆE LI MU ZAMERITI? Nole birao između Nadala i Federera za dubl partnera!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković je gostovao na RTS-u gde je u opširnom intervjuu je pričao o raznim temama. Nole pre svega dotakao Olimpijskih igara u Parizu gde je osvojio zlato i istakao važnost te medalje.

Novak je takođe podelio detalje o razgovoru koji je imao sa vaterpolistima pre nego što su oni osvojili zlatnu medalju. Njegove reči su ih motivisale i inspirisale da postignu vrhunski rezultat. Ovo pokazuje njegovu sposobnost da inspiriše druge sportiste i da deli svoje iskustvo i motivaciju sa kolegama iz drugih sportova.

Jedan od zanimljivih momenata intervjua bio je kada su Novaka pitali da li bi radije igrao dubl sa Rafaelom Nadalom ili Rodžerom Federerom. Njegov odgovor da bi izabrao Nadala može delovati očekivano s obzirom na njihovo dugogodišnje rivalstvo. Takođe, njihov nedavni jubilarni 60. zvanični meč na Olimpijskim igrama postavio je novi rekord u istoriji tenisa po broju međusobnih susreta.

Foto: Profimedia

Rafael Nadal i Novak Đoković

U intervjuu se takođe osvrnuo na svoj odnos sa Rodžerom Federerom, ističući da su uvek gajili uzajamni respekt. Međutim, Novak je priznao da je u ranim danima njegove karijere bilo momenata kada je Federer omalovažavao njegov uspeh i dovodio u pitanje njegove zdravstvene probleme. Ovo pokazuje da su i najveći šampioni imali svoje izazove u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading