MILJANA KULIĆ DEMOLIRALA TAJNU PROSTORIJU U ELITI: Objavljen necenzurisani snimak, ponovo pravi haos!

Autor:

Zadruga

12.09.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislila je da kamere ovo neće usnimiti.

MILJANA KULIĆ DEMOLIRALA TAJNU PROSTORIJU U ELITI: Objavljen necenzurisani snimak, ponovo pravi haos!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Pored ostalih prostorija u "Eliti", Miljana Kulić sme da koristi i apartman, u kom je nekada boravio njen sin Željko, sa bakom Marijom Kulić. Dok je Marija bila na imanju u rijalitiju, apartman je bio sređen pod konac, ali današnji snimak izazvao je totalnu pometnju na mrežama.

Naime, u jednom momentu su kamere usnimile Miljanin apartman, koji je bio u totalnom rasulu. Moglo se primetiti da Kulićeva ne vodi računa o istom, jer su stvari bile razbacane po podu, a hrana svuda u kuhinji. Ovaj apartman opremljen je poput boljeg stana, ali Miljana nije previše fokusirana na održavanje istog.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Apartman Miljane Kulić u Eliti

Marija Kulić je nedavno izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama svojim iznenađujućim postom na Instagramu, u kojem je podelila svoje emotivne utiske o sinoćnjem događaju u "Eliti". Naime, 10. septembra, tokom večernje žurke u  Beloj kući, njena ćerka Miljana Kulić plesala je sa Ivanom Marinkovićem, ocem svog sina Željka.

Marija je u svom postu izrazila oduševljenje i duboko emotivno iskustvo koje je doživela gledajući ovaj trenutak. Opisala je ples Miljane i Ivana kao jedno od najlepših i najdirljivijih iskustava u istoriji svih sezona "Elite" i "Zadruge". Prema njenim rečima, emotivnost plesa bila je čak jača od prvog susreta Ivana sa njihovim sinom Željkom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

- Po meni, nešto najlepše što se desilo u svim sezonama "Elite" i "Zadruge" je sinoćni ples Miljane i Ivana. Svi smo plakali, bilo je iskreno. Čak mi je ples bio emotivniji od prvog susreta Ivana sa Željkom. U inat svim dušmanima: "ko će ruku da ti da kad vremena dođu zla, ako neću ja", deset puta sam od jutros pogledala i deset puta zaplakala - napisala je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading