RAJAČIĆ ODLUČIO DA ODVUČE KAČAVENDU U KREVET! Kuma se totalno prepustila, ukućani ih uhvatili na delu!

Autor:

Zadruga

12.09.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Rajačić napokon priznao emocije!

RAJAČIĆ ODLUČIO DA ODVUČE KAČAVENDU U KREVET! Kuma se totalno prepustila, ukućani ih uhvatili na delu!

Foto: printscreen/RTV Pink

U toku je uzbudljivi nastavak emisije "Pitanja gledalaca" u kojoj voditeljka postavlja intrigantna pitanja ukućanima, a odgovori definitivno iznenađuju. Uroš Rajačić je bio među prvima na udaru pitanja, a tema je bila njegova simpatija prema Mileni Kačavendi. Uroš je priznao da se oseća pomalo zbunjenim situacijom, ističući da je oduvek izbegavao starije devojke, ali da sada nešto izgleda drugačije. Ovakva iskrenost definitivno je iznenadila sve prisutne.

Nakon što je Uroš otkrio svoje misli, Lepi Mića je navalio da prizna svoje osećaje, dodatno stvarajući napetu atmosferu. Međutim, Uroš je istakao da nema zle krvi između njega i Milene te da se njihov odnos odvija prijateljski. Očigledno je da ova neobična situacija intrigira sve ukućane. Kačavenda se nije previše izjašnjavala na ovu temu, ali je jasno da joj mlađi Rajačić i njegova pažnja veoma prijaju, pa nije isključeno da će uskoro preći sa reči na dela i upustiti se u neku romansu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda i Uroš Rajačić

 

- Pitanje za Uroša: Da li ti si stavrno sviđa Milena i kad si to osetio? 

- Čim budem imao odgovor, ja ću ti ga dati, ja sam prišao to veče i palačinka me je kupila, ja uvek drvlje i kamenje po nekome, a  nema zle krvi između nas. Mene je začudilo više nego sve ostale, družimo se lepo i to je to -rekao je Uroš.

- 'Ajde odmah priznaj da ti se sviđa Milena, nemoj da se stidiš -rekao je Mića.

- Problem je što nikada nisam voleo starije devojke, ali ne znam šta se sad dešava -rekao je Rajačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading