NAPADNUT JOVAN MEMEDOVIĆ USRED PROGRAMA! Emisija naglo PREKINUTA, odmah krenuo da se OBRAČUNA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

11.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj kviza doživeo nesvakišanju situaciju!

NAPADNUT JOVAN MEMEDOVIĆ USRED PROGRAMA! Emisija naglo PREKINUTA, odmah krenuo da se OBRAČUNA! (GALERIJA)

Foto: printscreen/RTS

Tokom nedavnog emitovanja popularnog kviza "Potera" na RTS dogodila se neočekivana i urnebesna situacija koja je nasmejala gledaoce i takmičare. Naime, voditelj Jovan Memedović našao se u komičnoj borbi sa muvom koja je uletela u studio.

Naime, dok je pokušavao da je otera, Memedović je u svom prepoznatljivom duhovitom stilu nakratko prekinuo program.

- Čekaj, samo da se oslobodim muve... Vidiš, sletela je! Izlakirali smo kosu, lak je privlači - istakao je voditelj Javnog servisa dok se borio sa "neprijateljem".

Iako je pokušavao da zadrži fokus na kvizu, muva mu nije dala mira, pa se ponovo obratio publici.

Da, veliki avanturista prirode. Uglavnom, nije ona zelena... Čekaj, da se ja obračunam. Dva minuta i sada ću ja da završim - rekao je voditelj takmičarima, međutim, tu nije bio kraj "borbi" sa upornim gostom u emisiji:

Republika

Foto: printscreen/RTS

Jovana Memedovića napala muva

Ovo je stvarno fenomen. Ovo je neverovatno. Hajde, vi se zanimajte nečim drugim - rekao je Jovan Memedović i nasmejao takmičare kviza.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da je Jovan Memedović tokom svoje duge profesionalne karijere doživeo nezgodu na snimanju. Naime, jednom prilikom, dok je najavljivao fudbalski vikend, iznenada je pao sa stolice, što je izazvalo smeh u studiju. Ipak, Memedović je, u svom prepoznatljivom stilu, ostao pribran i šaljivo poručio da je sve u redu i da se emisija nastavi bez prekidanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading