ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE, IVANA ŠOPIĆ SAOPŠTILA KLJUČNU INFORMACIJU! Ukućani prebledeli, otkazana emisija "Gledanje snimaka!"

Autor:

Zadruga

12.09.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Elite" će večeras imati specijalni zadatak.

ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE, IVANA ŠOPIĆ SAOPŠTILA KLJUČNU INFORMACIJU! Ukućani prebledeli, otkazana emisija "Gledanje snimaka!"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću i saopštila takmičarima "Elite 8" da će ovo veče biti drugačije od svih drugih. Iako je publika navikla da se u rijalitiju četvrtkom gledaju snimci najzanimljivijih dešavanja tokom protekle nedelje, večeras će se ukućani predstavljati publici:

- Ne znam zašto ste se okrenuli, večeras nećemo imati snimke, odnosno, nećemo gledati snimke, već će svako od vas sebe predstaviti gledaocima i objasniti na šta je ponosan. Svako ima pet minuta da izdvoji postupak na koji je najviše ponosan - saopštila je voditeljka Ivana Šopić gledaocima.

Kroz iskrene ispovesti i lična priznanja, učesnici će pokušati da uspostave emotivnu povezanost sa publikom. Ova emisija pruža priliku da se gledaoci približe učesnicima na emocionalnom nivou i da bolje razumeju njihove motive i vrednosti.

Osim što će se učesnici predstaviti publici, ova emisija će takođe omogućiti gledaocima da pruže podršku svojim omiljenim takmičarima i da se zajedno raduju njihovim uspesima. Očekuje se da će ovo biti veče puno emotivnih trenutaka, a Ivana Šopić će dodatno začiniti emisiju zanimljivim pitanjima, kroz koje će gledaoci moći bolje da upoznaju nove takmičare.

Učesnici su spremni da podele svoje najintimnije priče i da se povežu sa publikom na dubljem nivou. Večeras će "Elita 8" biti mesto gde će se čuti istinite priče o uspehu, hrabrosti i ličnom razvoju, što će dodatno obogatiti iskustvo gledalaca i učesnika ovog popularnog rijaliti šoua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading