NEMILE SCENE U BANJALUCI: Navijači Partizana izbačeni iz hale! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan morao meč da okonča bez najvatrenijih pristalica.

NEMILE SCENE U BANJALUCI: Navijači Partizana izbačeni iz hale! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Rukometaši Partizana poraženi su u okviru polufinala Supekupa od Vojvodine rezultatom 24:22. Novosađani su na ovaj način osvojili Superkup Srbije i plasirali se u finale Svesrpskog kupa gde će odmeriti snage sa Borcem, koji je nešto ranije pobedimo ekipu Sloge rezultatom 27:26.

Utakmica je obeležena izuzetno uzbudljivim trenucima, a posebno je zapažena situacija koja se dogodila u sredini drugog kvartala. Naime, navijači Partizana su uz pratnju policije izbačeni sa gledališta, dok utakmica nije prekidana. Razlog za udaljavanje Grobara iz dvorane još uvek nije jasan. Ovaj neobičan incident bacio je senku na inače uzbudljivu rukometnu predstavu, a detalji o tome zbog čega su navijači Partizana morali da napuste dvoranu ostaju nejasni.

Nakon što su ostvarili pobede u svojim polufinalnim susretima, Vojvodina i Borac su zasluženo izborili plasman u finale Svesrpskog kupa. Očekuje se da će ovo biti izuzetno uzbudljiv meč, s obzirom na kvalitet obe ekipe i želju da osvoje prestižni trofej. Sve oči ljubitelja rukometa uprte su ka finalnom duelu, gde će se ove dve ekipe boriti za titulu pobednika Svesrpskog kupa. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret, nadajući se još jednoj uzbudljivoj rukometnoj predstavi.

Sukob navijača često ume da baci senku na sjajnu predstavu na terenu i pokvari dobro odigranu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading