CAREV PRIJATELJ RAZVEZAO JEZIK O TRUDNOĆI SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM: Obavili su VAŽAN RAZGOVOR, pa mu je poručio OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.09.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Filipa Cara progovorio za Republiku!

CAREV PRIJATELJ RAZVEZAO JEZIK O TRUDNOĆI SA MISTERIOZNOM DEVOJKOM: Obavili su VAŽAN RAZGOVOR, pa mu je poručio OVO! (VIDEO)

Foto: Instagram, Shutterstock

Filip Car, učesnik popularnog rijaliti programa "Zadruga", ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti zbog navodne trudnoće nepoznate devojke, sa kojom je primećen na nedavnim fotografijama. Ova vest je izazvala brojne spekulacije i reakcije kako javnosti, tako i fanova ovog rijaliti učesnika.

U jeku skandala se oglasio i Carev prijatelj, bivši zadrugar Lazar Čolić Zola koji je istakao da se čuo sa Filipom, ali da se nisu dotakli ovih šokantnih navoda koji su se pojavili o navodnoj trudnoći:

Foto: M.P./ATAImages

Lazar Čolić Zola

 

- Čuli smo se... Nisam pričao sa njim vezano za to, ali ovako smo se čuli, ja ga gotivim, u okej smo odnosima, poštujem ga, neke stvari mu nikada ne mogu zaboraviti, pozitivne, ali sad nešto da previše ulazim u privatni život, ne, kao ni on u moj, jer to su stvarno druge stvari - poručio je Zola za Republiku. 

Nakon što su se pojavile fotografije sa Filipom i nepoznatom devojkom, Filip Car je javno izrazio sumnju u istinitost tvrdnje da je devojka trudna. On je istakao da smatra da je devojka možda želela da se medijski eksponira, posebno imajući u vidu početak rijaliti programa "Elita 8" koji je pred vratima. Ipak, nije isključio mogućnost da je trudnoća istinita, naglašavajući da je ranije sa Aleksandrom Nikolić planirao bebu.


Ova vest je izazvala brojne reakcije javnosti, sa mnogima koji su podeljeni u stavovima o ovoj situaciji. Dok jedni izražavaju sumnju u istinitost tvrdnji nepoznate devojke, drugi su zabrinuti za Filipovu vezu sa Aleksandrom Nikolić i planovima koje su imali u vezi sa roditeljstvom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading