OŽENJENI UČESNIK ELITE IMAO NEPRISTOJNU PONUDU ZA POPULARNU TIKTOKERKU! Tražio joj da se viđaju krišom, ona obelodanila sve dokaze!

Autor:

Zadruga

01.09.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar Elite nije ni sanjao da će se saznati za ovo.

OŽENJENI UČESNIK ELITE IMAO NEPRISTOJNU PONUDU ZA POPULARNU TIKTOKERKU! Tražio joj da se viđaju krišom, ona obelodanila sve dokaze!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Prošle noći, Nikola Lakić je gostovao u emisiji "Narod pita" gde je izneo detalje o svom propalom prijateljstvu sa Draganom Sretenovim, poznatijom javnosti kao Lejdi Di. On je otkrio da je uveren da je Lejdi bila zaljubljena u njega, te da i dalje komentariše njega i njegovu suprugu Coku, pa ih je čak blokirala na Instagramu. Ova izjava izazvala je burne reakcije, a Lejdi Di se odmah oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Lejdi je u svom odgovoru otkrila šta se zaista dešavalo između nje i Lakića. Ona je napisala da nikada ne bi bila sa njim i otkrila detalje njegovih pokušaja udvaranja:

- Debilu, nikada ne bih bila sa tobom, nikad! Zvao si me svaki put kod ponija da idemo i gledao da li nas snima kamera, prilazi mi non-stop na čudne načine, ali sam ja ta koja je imala hladan stav i nisam ti dala pristup kakav si ti možda očekivao! Ne vuci me više za jezik i ostavi me nja miru ljigavcu! - napisala je Lejdi za Lakića.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Lejdi Di

Pojedini korisnici društvenih mreža osudili su Lakića zbog iznošenja ovakvih tvrdnji, dok su drugi podržali Lejdi Di i njen hrabar istup.

Inače, Lejdi Di je nedavno putem Instagrama žestoko isprozivala Kačavendu, pošto je Milena u emisiji "Narod pita" potkačila nju, a ona joj ni sada nije ostala dužna.

- Kačavenda na aparatima! Babuskaro, ljigavije osobe od tebe nema, glava ti kao da si nilski konj, debilka isfrustrirana! Nego, bolje pričaj o seksi porukama koje si slala, klošarko raspala. Nilski konj se utripovao da je mafija! Babuskaro, sedi kao gospođa barem - napisala je Lejdi, dok je u pozadini išla pesma kojom joj je psovala i pokojnu majku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading