"BERNABEU" KLICAO MBAPEU! Francuz dvostruki strelac u pobedi Reala! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2024

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani nastavili da gaze ka tituli.

"BERNABEU" KLICAO MBAPEU! Francuz dvostruki strelac u pobedi Reala! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

U četvrtom kolu španske La Lige, fudbaleri Real Madrida ostvarili su drugu pobedu, pobedivši Betis rezultatom 2:0 na "Santjago Bernabeu".

Utakmica je bila teška bitka za aktuelnog evropskog prvaka, s obzirom da je tim iz Sevilje bio ozbiljan protivnik tokom preko sat vremena igre.

Kilijan Mbappe je imao ogroman doprinos pobedi Madriđana, postigavši dva pogotka u 67. i 75. minutu, oba iz penala. Ovi golovi obeležili su Francuzov prvi gol u La Ligi nakon njegovog dolaska u Real, s obzirom da je njegov prethodni gol postignut protiv Atalante u Superkupu Evrope.

Betis, iz Sevilje, pokazao je otpornost tokom cele utakmice, lansirajući preteće napade i stavljajući odbranu Real Madrida na test. Međutim, njihovi napori su osujećeni čvrstim golmanstvom Courtoisa, sprečavajući ih da izazovu bilo kakvo iznenađenje za domaći tim.

Prvu šansu u Madridu imali su gosti, ali je Ezalzuli glavom šutirao pored gola. Na drugoj strani je pokušao Militao, ali je i on bio neprecizan.

U finišu prvog poluvremena, Mbape nije bio precizan, a poslije pokušaja Rodriga lopta je otišla pored gola. Rodrigo je imao i šansu početkom nastavka, ali je ovog puta odlično reagovao golman Betisa, Rui Silva.

I onda u 67. minutu konačno gol - Valverde je fenomenalno petom uposlio Mbapea, a francuski reprezentativac, konačno postigao prvi gol u domaćem šampionatu.

Osam minuta nakon prvog, Mbape je postigao i drugi gol - ovog puta je u kaznenom prostoru oboren Vinisijus, a siguran sa 11 metara je bio bivši igrač Monaka i Pari sen Žermena. Do kraja meča je Real mogao i do trećeg gola, a dobru šansu nije iskoristio Endrik.

LA LIGA – 4. KOLO

Nedelja

Alaves - Las Palmas 2:0 (1:0)

/Visente 7, Martinez 78/

Osasuna - Selta 3:2 (2:1)

/Bajomo 21, Domingez 45ag, Betones 62 - Iglesijas 29, Gomes 90+1ag/

Sevilja - Đirona 0:2 (0:1)

/Martin 41, Ruiz 73pen/

Hetafe - Real Sosijedad 0:0

Real Madrid - Betis 2:0 (0:0)

/Embape 67, 75pen/

Subota 

Barselona - Valjadolid 7:0 (2:0)

/Rafinja 20, 64, 72, Levandovski 24, Kunde 45+2, Olmo 83, F. Tores 85/

Atletik Bilbao - Atletiko Madrid 0:1 (0:0)

/Korea 90+2/

Espanjol - Rajo Valjekano 2:1 (1:1)

/Romero 8, Veliz 90+6 - Garsija 4/

Leganes - Majorka 0:1 (0:1)

/Rodrigez 43/

Valensija - Viljareal 1:1 (1:1)

/Duaro 24 - Perez 45+3/ 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading