NAPAD NA UPRAVU ZVEZDE! Mitar Mrkela POVREĐEN! Sportski direktor šampiona dobio OPEKOTINE! Na meti i Milojevićev POMOĆNIK! (FOTO)

Autor:

Sport

01.09.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene po završetku meča Radnički - Crvena zvezda.

NAPAD NA UPRAVU ZVEZDE! Mitar Mrkela POVREĐEN! Sportski direktor šampiona dobio OPEKOTINE! Na meti i Milojevićev POMOĆNIK! (FOTO)

Foto: Starsport

Posle današnjeg meča Superlige između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca, došlo je do strašnog incidenta koji je rezultirao telesnim povredama članova uprave i stručnog štaba gostujućeg tima.

Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde, zadobio je povredu lista noge nakon što su navijači Radničkog iz Kragujevca bacili topovski udar na deo tribine gde su bili smešteni članovi uprave srpskog šampiona.

Pored toga, Nebojša Milošević, član stručnog štaba i desna ruka Vladana Milojevića, takođe je zadobio opekotine usled ovog incidenta, ali po stomaku.

Foto: FK Crvena Zvezda

List na nozi Mitra Mrkele

Slovenački štoper Vanja Drkušić je bio izložen topovskom udaru za vreme meča, zbog kojeg mu je pozlilo, pa je morao da ostane u svlačionici na poluvremenu, kada ga je zamenio Uroš Spajić.

Ovaj incident izazvao je šok i negodovanje među sportskom javnošću, posebno zbog činjenice da su članovi uprave i stručnog štaba zadobili telesne povrede tokom fudbalske utakmice. Navijači su osudili ovakvo ponašanje i istakli da nasilje nema mesta u sportu, te da se takvi incidenti ne smeju ponavljati.

Nemile scene pokrenule su pitanje bezbednosti na sportskim događajima i potrebu za efikasnijim merama zaštite članova timova i zvaničnika. Organizatori sportskih događaja suočavaju se sa izazovom kako da obezbede da takvi incidenti ne ugroze sigurnost učesnika i gledalaca na stadionima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading