SKANDALOZNO! Car progovorio PRVI PUT nakon RASKIDA Maje i Stanislava - starleta mu slala OVE PORUKE?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.09.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car napravio lom zbog statusa zbog kog su pomislili da se ponovo čuje sa Majom Marinković!

SKANDALOZNO! Car progovorio PRVI PUT nakon RASKIDA Maje i Stanislava - starleta mu slala OVE PORUKE?! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages

Juče je odjeknula vest na društvenim mrežama po komentarima da su se Maja Marinković i njen bivši dečko Filip Car sastali u jednom beogradskom SPA centru. Ono što je njihove fanove navelo da to pomisle jeste detalji iz SPA centra koji su po njihovim mišljenjima bili dosta slični. 

Međutim, ni Maja, ni Car se do sada nisu oglasili o ovoj temi, ali ono što je sigurno jeste da je Filip potpalio spekulacije da se njih dvoje ponovo čuju nakon što je ona raskinula vezu sa Stanislavom Krofakom. 

 

Naime, na Instagram profilu Filip je objavio status zbog kog su mnogi pomislili da je aludirao na Maju. 

- Jave se vremenom svi. Jedni kad im zatrebaš, drugi kad ih savest stigne, ali jave se. Svi - glasio je status koji je Filip Car objavio na Instagramu, zbog kog su mnogi pomislili da mu se Marinkovićeva ponovo javila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

Nedavno započeti meč na društvenoj mreži TikTok između Aneli Ahmić i Filipa Cara izazvao je veliku pažnju njihovih fanova. Car je nedavno zapratio Aneli, što je podiglo veliku buru na društvenim mrežama, a sada su otišli korak dalje i prijateljski ćaskali i razgovarali o mnogobrojnim temama, što su njihovi fanovi pažljivo ispratili. Ostaje nam da vidimo kako će Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš reagovati na ovu novonastalu situaciju.

Kako je Car pre samo dva dana, kako se nagađa po društvenim mrežama, poslao poklone Maji Marinković dok je gostovala u emisiji "Narod pita", ovaj Filipov potez da sada najnormalnije komunicira sa Aneli, iznenadio je mnoge. Podsećanja radi, bliži se početak nove sezone rijalitija "Elita 8", gledaoce sve više zanima ko će učestvovati u ovom formatu i koga produkcija "čuva" kao veliko iznenađenje.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading