OGLASIO SE DRKUŠIĆ POSLE INCIDENTA! Zvezdin štoper poslao MOĆNU poruku!

Autor:

Sport

01.09.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper crveno-belih imao mnogo sreće.

OGLASIO SE DRKUŠIĆ POSLE INCIDENTA! Zvezdin štoper poslao MOĆNU poruku!

Foto: Starsport

Fudbalska utakmica između Crvene zvezde i protivničkog tima završila se na nezamisliv način za mladog fudbalera Vanju Drkušića.

Debi u dresu srpskog šampiona nije protekao onako kako je zamišljao, jer je morao da napusti teren posle prvog poluvremena, zbog eksplozije topovskog udara u njegovoj blizini.

Ova neodgovorna akcija navijača izazvala je povrede sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkele i pomoćnog trenera Nebojše Miloševića, koji su prošli sa opekotinama na listu noge, odnosno, stomaku.

 

 

U skladu sa ovim događajem, Vanja Drkušić se obratio javnosti putem svog Instagram profila, izražavajući razočaranje i apelujući na navijače da podrže svoj tim na poštovan način.

- Debi za moj voljeni klub…Sanjao sam o tom trenutku otkad sam počeo sa fudbalom i dobio prvi dres Crvene zvezde. Danas se desilo nešto što nikako ne bi smelo da bude deo sporta – petarda bačena na teren eksplodirala je u mojoj neposrednoj blizini. Na svu sreću, nisam teško povređen, ali ovom prilikom apelujem na sve navijače da podržavaju svoj tim na pravi način – s poštovanjem i ljubavlju prema sportu. Ovo nije primer koji želimo da šaljemo budućim generacijama. - napisao je Vanja Drkušić.

Pored ovog incidenta, tokom meča su se pojavile kritike na račun suđenja Milana Ilića, što je dovelo do neprimerenog izražavanja revolta od strane navijača. Takođe, reakcije su bile burne i na strani protivničkog tima, što je dodatno raspalilo atmosferu na tribinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading