OVO SE OSAM GODINA NIJE DESILO! Stanojevićev pomoćnik OTKRIO zašto Partizan nije dao gol u tri meča ZAREDOM!

Autor:

Sport

01.09.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ponovo podbacili.

OVO SE OSAM GODINA NIJE DESILO! Stanojevićev pomoćnik OTKRIO zašto Partizan nije dao gol u tri meča ZAREDOM!

Foto: Starsport

Posle osam godina utakmica Partizana i Vojvodine, završena je najnepopularnijim rezultatom u borbi za prvenstvene bodove.

Poslednji put da su mreže ostale mirne u mečevima "parnog valjka" i "lala" desilo se u novembru 2016. godine, pa sve do večeras je mreža bar jednom na njihovim mečevima bila pogođena.

Svestan je i pomoćnik Aleksandra Stanojevića, Branko Vukašinovića, koji je vodio ekipu u odsustvu suspendovanog šefa stručnog štaba, dao je svoje viđenje utakmice:

Republika

Foto: Starsport

Arijaga i Aleksandar Jovanović imali su svađu tokom meča

- Nije dobra realizacija. Nije da ne stvaramo šanse. Ako se bavimo statistikom videćete da smo imali pregršt šansi. bili smo opasni po gol, nismo ga postigli kao i u većini evropskih mečeva. Ali, da stvaramo šanse, stvaramo. Krećemo u jedan agresivan rad u reprezentativnoj pauzi, slede nam brojni dani. Čekamo pojačanja, ne mogu konkretnije, prelazni rok je živa stvar. Traje malo duže nego u većini Evrope - rekao je Vukašinović. 

Partizan kuburi sa realizacijom, jer nije dao gol u prethodnom remiju protiv IMT, kao ni na gostovanju Gentu u Belgiji, kada je poražen sa 0:1 i eliminisan iz Lige konferencija.

Očigledno će crno-beli nešto debelo morati da promene posle reprezentativne pauze, kako bi poboljšali efikasnost i krenuli da pobeđuju rivale.

"Parni valjak" je trenutno na 11 bodova iz pet mečeva, uz tri trijumfa i dva remija, ali sa dva meča manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading