NA PLAŽI SVI ZEVAJU, DOK ANITI TANGE SEVAJU: Zalazak sunca, puca romantika, a njena poza je PREBEZOBRAZNA (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.09.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićava poslala razglednicu iz Crne Gore.

NA PLAŽI SVI ZEVAJU, DOK ANITI TANGE SEVAJU: Zalazak sunca, puca romantika, a njena poza je PREBEZOBRAZNA (FOTO)

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović

O vezi pobednice "Elite 7" Anite Stanojlović i Anđela Rankovića polemiše se sve vreme nakon završetka rijalitija, a njih dvoje i sami dolivaju ulje na vatru, te rasplamsavaju glasine da uopšte i nisu zajedno. 

Pored toga što je Anita često ljutito znala potvrdno da odgovori na uporna pitanja pratilaca na društvenim mežama da li su raskinuli, neretko su i svojim ponašanjem ostavljali utisak da svako živi svoj život. Tako je Stanojlovićeva odmah po izlasku iz Bele kuće otišla na, kako je sama naglasila, zasluženi odmor sa svojim sinom Aleksejem, tvrdeći da će odmah posle toga ići na letovanje sa Anđelom.

Republika

Foto: printskrin instagram

Anita Stanojlović uživa za sve pare u Crnoj Gori

Sada je ponovo bez Anđela sa detetom na moru, a u Crnogorskom primorju svakodnevno uživa u aktivnostima u vodi, kao što je vožnja na skuteru na koju se poprilično primila.

Osim vožnje, ona je iskoristila priliku i da ispozira i počasti fanove izazovnim objavama.

Naime, dok se fotografisala, bele tange su sevnule u objektiv, pošto je sedela okrenuta leđima od kamere s romantičnim pogledom na zalazak sunca.

Inače, kroz svoje svakodnevne postove, Anita je u početku delila i slike koje pokazuju kako je provodila dane sa svojim sinom Aleksejem. Njihove zajedničke avanture, uključujući fotke i video snimke iz luna parka, izazvale su simpatije njenih obožavalaca. Međutim, mnogi su joj zamerili što pred detetom provokativno pozira da bi napravila dobre fotografije za široke narodne mase. Od prvog dana je i prozivaju što njen dečko nije sa njima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading