UZNEMIRUJUĆE! Devojka Filipa Cara u PODLIVIMA I MODRICAMA: Izbio SKANDAL u Crikvenici zbog njegove romanse sa OVOM PLAVUŠOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.09.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se još uvek nije oglasio ovim povodom!

UZNEMIRUJUĆE! Devojka Filipa Cara u PODLIVIMA I MODRICAMA: Izbio SKANDAL u Crikvenici zbog njegove romanse sa OVOM PLAVUŠOM! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Car, nedavno je okončao svoju vezu sa Aleksandrom Nikolić, a prema navodima po društvenim mrežama, započeo je romansu sa političarkom iz Niša, Emilijom Marković. Ova veza izazvala je veliku pažnju javnosti prošle godine, a detalje o Emilijinom životu možete pronaći na linku OVDE.

Jedan od detalja koji je privukao pažnju jeste fotografija političarke koja podržava akciju borbe protiv nasilja nad ženama. Emilija je pristala da pozira za GO Palilula u Nišu u znak podrške ovoj važnoj kampanji. Njen gest je naišao na veliku podršku od strane ženske populacije, koja je prepoznala njen angažman u suzbijanju nasilja nad ženama.

Emilija je svojim stavom i angažmanom privukla pažnju javnosti, pokazujući da je spremna da se bori za prava žena i da se suprotstavi nasilju nad njima. Ovo je važan korak ka podizanju svesti o problemu nasilja nad ženama, a Emilijin doprinos u ovoj oblasti je dobio značajnu podršku.

Međutim, danas na društvenim mrežama kruže komentari da su Maja Marinković i Car ponovo u kontaktu, a dodatno je pospešilo te sumnje njegov stori koji je objavio na Instagram profilu.

Naime, na Instagram profilu Filip je objavio status zbog kog su mnogi pomislili da je aludirao na Maju. 

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

 

- Jave se vremenom svi. Jedni kad im zatrebaš, drugi kad ih savest stigne, ali jave se. Svi - glasio je status koji je Filip Car objavio na Instagramu, zbog kog su mnogi pomislili da mu se Marinkovićeva ponovo javila. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading