NAŠ PEVAČ POKUŠAO SEBI DA ODUZME ŽIVOT NA NAJJEZIVIJI NAČIN! Hitno hospitalizovan, ne može da zaboravi ono što mu je bilo pred očima tada!

Autor:

Zabava

31.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač krio sablasnu istinu o borbi sa depresijom.

NAŠ PEVAČ POKUŠAO SEBI DA ODUZME ŽIVOT NA NAJJEZIVIJI NAČIN! Hitno hospitalizovan, ne može da zaboravi ono što mu je bilo pred očima tada!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vukašin Brajić, bivši učesnik takmičenja "Operacija trijumf", koji se proslavio svojim nastupima, ali nije ostvario veliki komercijalni uspeh nakon toga, nedavno je javno progovorio o svojoj borbi sa depresijom.

U ispovesti, Brajić je otkrio da je jednom prilikom pokušao da sebi oduzme život, ali da je taj trenutak bio prekretnica u njegovom životu.

Republika

Foto: ATA Images

Vukašin Brajić

 

- Ja sam bio u visokofunkcionalnoj depresiji, koja nije mogla da se primeti. Bežao sam u posao, toliko sam radio da ne bih osećao tu teskobu. Kada si u depresiji nemaš nikakav osećaj ni za šta, nije ti žao što će majka da ti plače ako te nema, nije ti žao, jednostavno želiš da se desi nešto. Sad imamo gomilu nekih popularnih bolesti na Instagramu, to nisu stvari za šalu, ali hoću da kažem ljudima da se to dešava, da je to stvarno, a ja sam završio na ispiranju u pokušaju da sam sebi oduzmem život, za prošlu Srpsku Novu godinu na VMA. To je momenat u kome sam ja shvatio da tamo sa druge strane nema ničega, a ako ovde nema ničega, bar nešto može da se desi. To je momenat kada sam ja shvatio da ja to više nikada neću da pokušam - ispričao je Vukašin u jednom podkastu.

Pored emotivne borbe, primećeno je da je Vukašin drastično promenio svoj fizički izgled, ofarbao kosu i bradu, te bi ga retko ko prepoznao. Ova transformacija dodatno je privukla pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare i reakcije na društvenim mrežama.

Vukašin Brajić je svojom iskrenom ispovešću o borbi sa depresijom i transformacijom fizičkog izgleda pokrenuo brojne reakcije i podstakao važan dijalog o mentalnom zdravlju u javnosti. Njegova hrabrost da javno progovori o ovim temama može poslužiti kao inspiracija mnogima koji prolaze kroz slične izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading