STEFAN KARIĆ PRIZNAO SVOJU NAJVEĆU GREŠKU PRED ULAZAK U ELITU 8! Nije više mogao da ćuti o ovome!

Autor:

Zadruga

01.09.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić se ogolio do kostiju!

STEFAN KARIĆ PRIZNAO SVOJU NAJVEĆU GREŠKU PRED ULAZAK U ELITU 8! Nije više mogao da ćuti o ovome!

Foto: printscreen/Google Earth, ata images

Stefan Karić, poznati učesnik rijalitija "Zadruga", otkrio je u intervjuu za "Premijeru" detalje o svojim pripremama za novu sezonu rijalitija "Elita 8". Takođe, Stefan je progovorio o svom životu ove godine, kao i o bivšoj devojci Andrei Bogdanović.

Stefan je otvoreno pričao o životnim promenama, posebno osvrćući se na svoj odnos sa bivšom devojkom Andreom. "Jednostavno nismo svi isti, nekome ne odgovaraju neke stvari i to je tako", rekao je Stefan, otkrivajući da ipak oseća žaljenje zbog raskida. Na pitanje da li će doći do pomirenja sa Andreom, Stefan je odgovorio: "Možda kad izađem, pa se možda i pomirimo."

On ne isključuje mogućnost da uplovi u emotivni odnos sa nekom od takmičarki, ali svakako se nada da do toga neće doći, jer smatra da je veoma komplikovano biti u vezi u rijalitiju. Ipak, Karić priznaje da nije uvek u životu bio fer i da jeste pravio greške. Takođe otkriva da mu je pauza od rijalitija prijala, ali da je došlo vreme da ponovo "zaigra" pred kamerama i pokaže kakav je zapravo, iako govori da već ima etiketu "nasilnika" i da je svakako osuđen:

Republika

Foto: Dragan Kadić

Stefan Karić

 

- Da li si bio nefer prema nekome? - upitala ga je voditeljka.

- Pa, sigurno da jesam nekad u životu - otkrio je Stefan Karić.

- Ulaziš ponovo? - usledilo je novo pitanje.

- Da, posle dve godine pauze odlučio sam da ponovo zaigram - nasmejao se Karić i priznao u emisiji "Za više informacija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading