SLAĐA UHVAĆENA SA BOGATIM TAJKUNOM NA DELU: Procurio snimak sa kamere, starleta nije mogla da se obuzda! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.08.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić nedavno je dobila skupoceni poklon od bogatog tajkuna, a sada je uhvaćena sa njim.

SLAĐA UHVAĆENA SA BOGATIM TAJKUNOM NA DELU: Procurio snimak sa kamere, starleta nije mogla da se obuzda! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva, Ata images

Na Instagramu se pojavio snimak bivše takmičarke "Elite 7", Slađe Lazić, kako uživa u vožnji svojim luksuznim automobilom. Međutim, ono što je izazvalo posebnu pažnju javnosti jeste činjenica da se u kadru slučajno našla ruka njenog novog dečka, koji joj je nedavno poklonio ovaj skupoceni automobil. Kako saznajemo, u pitanju je bogati tajkun koji nije ostao imun na Slađin šarm.

Slađa Lazić, nekadašnja učesnica popularnog takmičenja "Elite 7", oduvek je bila poznata po svom ljubavi prema brzim automobilima. Na novom snimku koji je objavila na svom Instagram profilu, možemo videti kako Slađa uživa u vožnji luksuznim automobilom, dok joj vetar mrsi kosu i osmeh ne silazi sa lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)



Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste trenutak kada je u kadar slučajno upala ruka njenog novog dečka. Mnogi su odmah primetili da je reč o muškarcu koji je nedavno postao deo Slađinog života, a čija se ruka našla oko njenog ramena dok su uživali u vožnji.

Izvor blizak paru otkrio je da je reč o bogatom tajkunu koji je očigledno očarao Slađu svojim šarmom. On nije štedeo kada je reč o poklonima, pa je nedavno Slađi kupio skupoceni automobil koji je sada postao glavna tema na društvenim mrežama.

 


Ovaj snimak izazvao je različite reakcije među Slađinim pratiocima na Instagramu. Dok jedni iskazuju oduševljenje zbog njene sreće i ljubavi koju deli sa novim partnerom, drugi su skeptični i postavljaju pitanja o motivima ovog tajkuna i pravoj prirodi njihovog odnosa.

Slađa Lazić, koja je svojom pojavom i talentom osvojila srca publike tokom učešća u "Elite 7", sada uživa u luksuznom životu koji joj pruža njen novi dečko. Ostaje da vidimo kako će se njihova ljubavna priča dalje razvijati i kakve će poklone još bogati tajkun darivati svoju izabranicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading