TERZA PLAČE KAO DETE! Nakon što je saznao pol bebe PAO NA KOLENA - emotivna reakcija BUDUĆEG TATE!

Autor:

Zadruga

22.08.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presrećan!

TERZA PLAČE KAO DETE! Nakon što je saznao pol bebe PAO NA KOLENA - emotivna reakcija BUDUĆEG TATE!

Foto: Republika

Danas su bivši rijaliti takmičari Milica Veličković i Borislav Terzić Terza priredili spektakularno slavlje povodom otkrivanja pola njihove bebe, koje je privuklo ogromnu pažnju medija i njihovih obožavalaca. Ovaj događaj bio je ispunjen emocijama i radošću, a par je iskoristio priliku da podeli srećnu vest sa svima prisutnima. Tokom proslave, koja je bila pravo iznenađenje za sve, Milica i Terza su obelodanili da će njihovo prvo dete biti devojčica, što je izazvalo oduševljenje među gostima.

Međutim, to nije bio kraj iznenađenjima. Dok su svi još uvek bili pod uticajem radosti zbog otkrivanja pola bebe, Terza je odlučio da iskoristi ovaj poseban trenutak da zaprosi Milicu. Naime, on je kleknuo pred njom i sa puno emocija i entuzijazma postavio pitanje koje su svi prisutni sa nestrpljenjem očekivali. Milica, očigledno dirnuta ovim gestom, nije mogla da sakrije svoje oduševljenje i odmah je odgovorila sa srećnim „da!“. Ova scena izazvala je eru oduševljenja među prisutnima, koji su odmah skočili na noge kako bi čestitali paru na ovom divnom trenutku. Terza je, prepun osećanja, još više zaplakao i, u trenutku radosti, potrčao u zagrljaj Milicine majke. Celo slavlje je bilo ispunjeno srećom, suzama radosnicama i toplinom, čineći ovaj dan nezaboravnim za sve koji su prisustvovali ovom posebnom događaju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading